Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı, Çukur dizisinde: Timsah Celal karakterine hayat verecek

Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisiyle kaşrımıza çıkacak.
Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisiyle kaşrımıza çıkacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterine hayat veren ve başarılı performansı ile takdir toplayan Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisine transfer oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisine ölerek veda eden Nuroğlu'nun Çukur'daki karakteri ise belli oldu. Oyuncu, dizide 'Timsah Celal' karakterine hayat verecek.

ATV'nin başarılı yapımlarından olan Sen Anlat Karadeniz dizisi ekrana geldiği günden beri reyting rekortmeni oldu. Kadınlara olan şiddeti anlatan dizi güçlü kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide Vedat karakterine hayat veren, Mehmet Ali Nuroğlu ise başarılı performansının ardından ölerek veda etmişti.

Çukur'a transfer oldu

Çukur dizisinde Çeto karakterinin boşluğunu dolduracak ismin Sen Anlat Karadeniz dizisinin başarılı oyuncusu, psikopat Vedat karakterinin de sahibi Mehmet Ali Nuroğlu oldu. Nuruoğlu'nun canlandıracağı karakter de belli odu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare.
Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare.

Timsah Celal

Son bölümde 'Sena' karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in öldürülmesi seyircide şok etkisi yaratırken, kadroya gelecek yeni isimler de netleşmeye başladı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde psikopat Vedat Sayar karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuraoğlu'nun kadroya katılacağını daha önce duyurmuştu. Nuroğlu'nun dizide 'Timsah Celal' karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >