Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan'dan alkış toplayan TL açıklaması

​Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughna
​Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughna

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan'dan takdir toplayan Türk Lirası açıklaması: "Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'dan alkış toplayan Türk Lirası açıklaması geldi. Chloe, iş anlaşmalarını Dolar ya da Euro üzerinden değil; Türk Lirası üzerinden yapacağını açıkladı.

"Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum."

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, "Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum" açıklamasıyla alkış topladı.

Meryem Uzerli de destek olmuştu!

2011 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelen genç oyuncu Meryem Uzerli, sözleşmelerini Euro üzerinden yapıyordu. Başarılı oyuncu, kur piyasasındaki oynamalardan sonra tarifesinde değişikliğe gitti ve TL'ye geçiş yaptı. Uzerli, dizilerden bölüm başına 50 bin TL kazanıyor.

Türkiye'de yaşayan çoğu yabancı, dolar bozdururken dünyada pek çok kişi altın ve dövizini Türkiye elçiliklerine götürdü. Yaşanan olaylara tepkisiz kalmayan pek çok oyuncu ise, dolar üzerinden yaptığı anlaşmaları TL'ye çevirdi. Türk lirasına son destek ise, Almanya'dan Türkiye'ye gelen başarılı oyuncu Meryem Uzerli'den geldi.

Ferman Toprak ve Ebru Yaşar da TL'ye destek veren ünlüler arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >