Serenay Sarıkaya'dan hayranlarını sevindiren açıklama: Hayatımı film yapacağım

​Serenay Sarıkaya'dan hayranlarını sevindiren açıklama: Hayatımı film yapacağım

Son olarak Fi-Çi dizilerinde rol alan Serenay Sarıkaya, farklı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Son olarak Fi - Çi dizilerinde rol alan oyuncu Serenay Sarıkaya, hayat hikayesini sinemaya taşıyacağını açıkladı. Bir süredir yaşamını beyazperdeye aktarmak için bazı hazırlıklar yaptığını söyleyen Sarıkaya, gençliğini oynaması için Medcezir dizisinde kız kardeşini oynayan Miray Daner'e teklif götürdüğünü belirtti.


                                    Serenay Sarıkaya ve Miray Daner, Medcezir dizisinde abla - kardeş olan Mira ve Beren karakterlerini canlandırmıştı. Hazırlıklara başladığını duyuran Sarıkaya, filminin konusunu ise, "Bir genç kızın kendini bulma hikayesi" şeklinde özetledi.
Serenay Sarıkaya ve Miray Daner, Medcezir dizisinde abla - kardeş olan Mira ve Beren karakterlerini canlandırmıştı. Hazırlıklara başladığını duyuran Sarıkaya, filminin konusunu ise, "Bir genç kızın kendini bulma hikayesi" şeklinde özetledi.
Serenay Sarıkaya hakkında

                                    1 Temmuz 1991 tarihinde Antalya'da doğmuştur. İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmiştir. Çocukken modellik yapmayı isteyen Sarıkaya, 2007 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda, Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmış ve bu yarışmada "Jüri Özel Ödülü"nü alıp ülkemize dördüncülükle dönmüştür. 2010 yılında katıldığı Miss Turkey'de ikinci olmuştur. 2008 yılında "Plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. 2013 yılında "THE O.C" dizisinden uyarlanan "Medcezir" dizisinde Mira karakterini canlandırmış ve bu diziyle şöhreti yakalamıştır. Sarıkaya, son olarak internet dizisi Fi-Çi'de başrol oynamıştır. Birçok markanın yüzü ve modeli olmuş, olmaya da devam etmektedir.
Serenay Sarıkaya hakkında 1 Temmuz 1991 tarihinde Antalya'da doğmuştur. İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmiştir. Çocukken modellik yapmayı isteyen Sarıkaya, 2007 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda, Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmış ve bu yarışmada "Jüri Özel Ödülü"nü alıp ülkemize dördüncülükle dönmüştür. 2010 yılında katıldığı Miss Turkey'de ikinci olmuştur. 2008 yılında "Plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. 2013 yılında "THE O.C" dizisinden uyarlanan "Medcezir" dizisinde Mira karakterini canlandırmış ve bu diziyle şöhreti yakalamıştır. Sarıkaya, son olarak internet dizisi Fi-Çi'de başrol oynamıştır. Birçok markanın yüzü ve modeli olmuş, olmaya da devam etmektedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >