Şevval Sam'dan şoke eden Talat Bulut cevabı!

Şevval Sam
Şevval Sam

Şevval Sam'ın taciz iddialarıyla gündeme gelen rol arkadaşı Talat Bulut cevabı şoke etti!

Ünlü sanatçı Şevval Sam, taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut'la diziye devam edecek misiniz? sorusuna "Maalesef" cevabını verdi.

''Ekip olarak memnun değiliz''
Ünlü sanatçı Şevval Sam, Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar'ın hayatından önemli kesitler ve şarkıların yer aldığı "Müzeyyen" isimli tek kişilik müzikal gösteri ile Bodrumluların karşısına çıktı.Gazetecilere gösterisi sonrası açıklamalarda bulunan Sam, 'Yasak Elma' dizisine, taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut'un devam etmesine ekip olarak memnun olmadıklarını söyledi.
''Ekip olarak memnun değiliz'' Ünlü sanatçı Şevval Sam, Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar'ın hayatından önemli kesitler ve şarkıların yer aldığı "Müzeyyen" isimli tek kişilik müzikal gösteri ile Bodrumluların karşısına çıktı.Gazetecilere gösterisi sonrası açıklamalarda bulunan Sam, 'Yasak Elma' dizisine, taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut'un devam etmesine ekip olarak memnun olmadıklarını söyledi.
''Vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz''
"Yarım Elma" dizisinde Talat Bulut ile başrol oynayan Şevval Sam, taciz iddialarının ardından tekrar dizide oynayacak olan Bulut için "Maalesef" diyerek şu sözlere yer verdi; ''Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.''
''Vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz'' "Yarım Elma" dizisinde Talat Bulut ile başrol oynayan Şevval Sam, taciz iddialarının ardından tekrar dizide oynayacak olan Bulut için "Maalesef" diyerek şu sözlere yer verdi; ''Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.''
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >