Sıla Ahmet Kural olayının nedeni olarak gösterilen Ziynet Sali'den açıklama geldi

Sıla ve Ahmet Kural hakkında çıkan iddiaların sebebi, Ziynet Sali olarak gösterildi.
Sıla ve Ahmet Kural hakkında çıkan iddiaların sebebi, Ziynet Sali olarak gösterildi.

Sıla Gençoğlu'nun iddiaları sonucu Çağlayan Adliyesi'ne giderek ifade veren Ahmet Kural'ın, şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali'den şaşırtan bir açıklama geldi.

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan olay gecesine dair ortaya atılan iddialar arasında Ziynet Sali'nin de adı geçiyor. İddialara göre; Ziynet Sali ve Sıla arkadaşlığından rahatsız olan Ahmet Kural, ikilinin görüşmesini istemiyordu.

Ziynet Sali yüzünden şiddet uyguladı!Olay gecesi Sıla'nın telefonuna Ziynet Sali'den mesajlar geldiği ve mesajları gören Ahmet Kural'ın "Hani siz görüşmüyordunuz?" diyerek çılgına döndüğü ileri sürüldü. Sözlü tartışmanın bir anda fiziki şiddete dönüştüğü belirtildi. Söz konusu iddia, Ziynet Sali'ye soruldu.

"Arkadaşlar saçmalamayın" 
Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; program yapacağı kanaldan içeri girerken görüntülenen şarkıcı, "Sıla ve Ahmet Kural'ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor" sorusuna, "Arkadaşlar saçmalamayın" cevabını verdi.
"Arkadaşlar saçmalamayın" Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; program yapacağı kanaldan içeri girerken görüntülenen şarkıcı, "Sıla ve Ahmet Kural'ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor" sorusuna, "Arkadaşlar saçmalamayın" cevabını verdi.
Adliyeye ifade vermeye gittiğinde yuhalandı
Şarkıcı Sıla'nın kendisine ağır şiddet uyguladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu oyuncu Ahmet Kural, dün İstanbul Adalet Sarayı'nda savcılığa ifade verdi. İfade çıkışı avukatıyla birlikte basın mensuplarına açıklama yapan Ahmet Kural şöyle dedi: "Adalete güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
Adliyeye ifade vermeye gittiğinde yuhalandı Şarkıcı Sıla'nın kendisine ağır şiddet uyguladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu oyuncu Ahmet Kural, dün İstanbul Adalet Sarayı'nda savcılığa ifade verdi. İfade çıkışı avukatıyla birlikte basın mensuplarına açıklama yapan Ahmet Kural şöyle dedi: "Adalete güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
Adliyeye avukat girişinden alındı
Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kural'ın, adliyeye üst aranması yapılmadan Avukat girişinden alındığı iddia edildi.
Adliyeye avukat girişinden alındı Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kural'ın, adliyeye üst aranması yapılmadan Avukat girişinden alındığı iddia edildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >