Sıradan şifonyerlerinizi yepyeni bir dekor haline getirecek 7 öneri!

Şifonyer
Şifonyer

Evinizin dekorasyonunu değiştirmek için yeni mobilya almanıza gerek yok; eskileri değerlendirebilirsiniz! İşte sizin için hazırladığımız birbirinden yaratıcı 7 fikir

Evinin dekorasyonundan sıkılmış olanlara müjde! Eski aksesuarlarınızı değerlendirerek evinize farklı bir dekor verebilirsiniz. Baş ucunuzdaki sıkıcı ve eski şifonyerlerinize yeniden hayat verin ve onları evinizin farklı köşelerinde değerlendirin. Ev dekorasyonlarını renklendiren en önemli şey detaylardır; siz dilediğiniz kadar pahalı parçaları kombinleseniz de, kilit nokta nüanslardır.

İşte sıradan şifonyerlerinizi yepyeni bir dekor haline getirecek 7 öneri!

Kitap rafları!
Özellikle çocuk odalarında kullanılması oldukça uygun küçük çekmecelerden, alçak birer kitap rafı yapmanız mümkün...
Kitap rafları! Özellikle çocuk odalarında kullanılması oldukça uygun küçük çekmecelerden, alçak birer kitap rafı yapmanız mümkün...
Duvar aksesuarları!
Kullanmadığınız çekmeceleri renklendirerek duvarlarınızı süslemek, dekorasyon için iyi bir örnek olabilir.
Duvar aksesuarları! Kullanmadığınız çekmeceleri renklendirerek duvarlarınızı süslemek, dekorasyon için iyi bir örnek olabilir.
Banyo dolaplarına destek!
Vintage sevenler için oldukça başarılı bir tasarım önerisi; kullanılmayan çekmeceler banyo duvarlarına! Özellikle, vintage trendlerini yakından takip edenler için ideal bir seçim...
Banyo dolaplarına destek! Vintage sevenler için oldukça başarılı bir tasarım önerisi; kullanılmayan çekmeceler banyo duvarlarına! Özellikle, vintage trendlerini yakından takip edenler için ideal bir seçim...
Yan sehpa...
Salonlarınızı ve her türlü oturma alanınızı renklendirmek için kullanabileceğiniz şifonyerler, yan sehpa göreviyle de tercih edilebilir.
Yan sehpa... Salonlarınızı ve her türlü oturma alanınızı renklendirmek için kullanabileceğiniz şifonyerler, yan sehpa göreviyle de tercih edilebilir.
Baş ucunuz boş kalmasın!
Dekorasyon yaparken belki de dikkat edilmesi gereken en önemli detay, özgür olabilmek... Evet; siz ne kadar özgür olursanız, eviniz bir o kadar şık ve farklı görünecektir. Kullanmadığınız şifonyerleri boyayarak yatak odanızda baş ucunuzu süsleyebilirsiniz.
Baş ucunuz boş kalmasın! Dekorasyon yaparken belki de dikkat edilmesi gereken en önemli detay, özgür olabilmek... Evet; siz ne kadar özgür olursanız, eviniz bir o kadar şık ve farklı görünecektir. Kullanmadığınız şifonyerleri boyayarak yatak odanızda baş ucunuzu süsleyebilirsiniz.
Portmantolara özgürlük!
Klişelerden ve neredeyse herkesin evinde boy gösteren dolaplardan sakının; yapmanız gereken basit... Duvar renginizin zıt renginde seçtiğiniz bir boyayla boyadığınız şifonyerlerinizi, askı olarak kullanabilirsiniz.
Portmantolara özgürlük! Klişelerden ve neredeyse herkesin evinde boy gösteren dolaplardan sakının; yapmanız gereken basit... Duvar renginizin zıt renginde seçtiğiniz bir boyayla boyadığınız şifonyerlerinizi, askı olarak kullanabilirsiniz.
Birkaç fırça darbesi...
Çantalar, kemerler, çoraplar ve dahası... Çoğu zaman gardroplarda yer bulunamayan bu aksesuarları düzene sokmak, neredeyse imkansız... Eski şifonyerlerinizi, aksesuarlarınızı düzenlemek için de kullanabilirsiniz. Birkaç fırça darbesi, yatak  ve giyinme odalarınızı süslemeye yetecektir.
Birkaç fırça darbesi... Çantalar, kemerler, çoraplar ve dahası... Çoğu zaman gardroplarda yer bulunamayan bu aksesuarları düzene sokmak, neredeyse imkansız... Eski şifonyerlerinizi, aksesuarlarınızı düzenlemek için de kullanabilirsiniz. Birkaç fırça darbesi, yatak ve giyinme odalarınızı süslemeye yetecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >