Siz de bu kan grubuna sahipseniz aman dikkat!

Kan verme
Kan verme

Bu kan gruplarına sahip insanlar daha çok etkileniyor! Sizin grubunuz hangisi?

ABD'de yapılan araştırma, A, B ve AB kan grubuna sahip insanların hava kirliliğinden daha çok etkilendiğini ortaya koydu. Bu gruplardaki insanların kalp krizi ya da göğüs ağrısı gibi hastalıkları yakalanma riski de daha yüksek.

Aman dikkat!
14 yıllık hasta bilgilerini inceleyen araştırmacılar A, B veya AB kan grubuna sahip insanların hava kirliliğinden daha çok etkilendiğini ortaya çıkardı.
Aman dikkat! 14 yıllık hasta bilgilerini inceleyen araştırmacılar A, B veya AB kan grubuna sahip insanların hava kirliliğinden daha çok etkilendiğini ortaya çıkardı.
Yakalanma riski yüksek!
Milliyet'te yer alan habere göre; uzmanlar bu gruplardaki insanların kalp krizi ya da göğüs ağrısı gibi rahatsızlıklara yakalanma riskinin 0 grubuna oranla yüzde 40 oranında yüksek olduğunu ifade etti.
Yakalanma riski yüksek! Milliyet'te yer alan habere göre; uzmanlar bu gruplardaki insanların kalp krizi ya da göğüs ağrısı gibi rahatsızlıklara yakalanma riskinin 0 grubuna oranla yüzde 40 oranında yüksek olduğunu ifade etti.
A, B ve AB 
A, B ve AB kan grubuna sahip insanların kanlarının daha çabuk pıhtılaştığı için risklerinin yüksek olduğunu bildiren araştırmacılar, bu kişilerin iç mekanlarda kalmalarını ve salonlarda spor yapmalarını önerdi.
A, B ve AB A, B ve AB kan grubuna sahip insanların kanlarının daha çabuk pıhtılaştığı için risklerinin yüksek olduğunu bildiren araştırmacılar, bu kişilerin iç mekanlarda kalmalarını ve salonlarda spor yapmalarını önerdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >