Şoke eden görüntüler! Atletinin içine binlercesini doldurdu

Arıcı
Arıcı

Yaptığı korkusuz hareketle herkesi şaşkına çeviren adam, doğaya meydan okuyor!

Hindistan'da yaşayan 31 yaşındaki arıcı Suk Mahammad Dalal, yaptığı korkusuz gösteri ile izleyenleri şaşkına çeviriyor. Batı Bengal'de yaşayan profesyonel bal toplayıcısı Dalal, 15 yıldır bu işi yaptığını ve arı sokmasına karşı bağışıklık kazandığını söylüyor.

Avuçlayıp atletinin içine doldurdu!

                                    
                                    Hindistan'da yaşayan arıcı Suk Mahammad Dalal yaptığı korkusuz gösteri ile izleyenleri şaşkına çevirdi. 31 yaşındaki adam, kovandaki arıları avuçlayarak atletinin içinde doldurdu.
Avuçlayıp atletinin içine doldurdu! Hindistan'da yaşayan arıcı Suk Mahammad Dalal yaptığı korkusuz gösteri ile izleyenleri şaşkına çevirdi. 31 yaşındaki adam, kovandaki arıları avuçlayarak atletinin içinde doldurdu.
Artık alışmış!

                                    
                                    Batı Bengal'de yaşayan profesyonel bal toplayıcısı Dalal, 15 yıldır bu işi yaptığını ve arı sokmasına karşı bağışıklık kazandığını söylüyor. Bazen arılar tarafından sokulduğunu ve dudaklarından hafif şişlikler olduğunu söyleyen adam, arıların sokması durumunda herhangi bir ağrı hissetmediğini de açıklıyor.
Artık alışmış! Batı Bengal'de yaşayan profesyonel bal toplayıcısı Dalal, 15 yıldır bu işi yaptığını ve arı sokmasına karşı bağışıklık kazandığını söylüyor. Bazen arılar tarafından sokulduğunu ve dudaklarından hafif şişlikler olduğunu söyleyen adam, arıların sokması durumunda herhangi bir ağrı hissetmediğini de açıklıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >