Şoke olacaksınız! Gülşen sunucuya söylemediğini bırakmadı

Gülşen
Gülşen

Ünlü şarkıcı Gülşen, konser aldığı sahnedeki sunucuya söylemediğini bırakmadı!

Ünlü şarkıcı Gülşen Ordu'da verdiği konserde sunucunun "Çorabını çek başkan sahneye çıkıyor" demesine çok sinirlendi. Gülşen,"Şuursuz sunucu" diyerek tepkisini gösterdi.

Ordu'ya konsere gitti!

                                    Ordu'da konser veren Gülşen'in sahne kıyafetinin bir parçası olan çorap çizmesi, gösterinin sonuna doğru aşağıya indi. Bu sırada Belediye Başkanı'nı sahneye gelerek Gülşen'e çiçek vermesi için anaons yapan sunucu, ünl popçuya "Çorabını çek başkan sahneye çıkıyor" diye uyarıda bulununca, olanlar oldu.
Ordu'ya konsere gitti! Ordu'da konser veren Gülşen'in sahne kıyafetinin bir parçası olan çorap çizmesi, gösterinin sonuna doğru aşağıya indi. Bu sırada Belediye Başkanı'nı sahneye gelerek Gülşen'e çiçek vermesi için anaons yapan sunucu, ünl popçuya "Çorabını çek başkan sahneye çıkıyor" diye uyarıda bulununca, olanlar oldu.
''Ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız?''

                                    Ünlü şarkıcı Gülşen sunucuya tepki olarak, "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız? Şaka yaptıysanız, şaka kaldıracak kadar samimiyetimiz yok" diyerek çıkıştı.
''Ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız?'' Ünlü şarkıcı Gülşen sunucuya tepki olarak, "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız? Şaka yaptıysanız, şaka kaldıracak kadar samimiyetimiz yok" diyerek çıkıştı.
''Böyle sunucular yakışmıyor''
Kendisine çiçek vermek için sahneye çıkan Belediye Başkanı'na sunucuyu şikayet eden Gülşen, "Bana çorabını çek diyen şuursuz sunucuları buraya çıkartmayacağınıza inanıyorum, böyle sunucular yakışmıyor Ordu'ya" dedi.
''Böyle sunucular yakışmıyor'' Kendisine çiçek vermek için sahneye çıkan Belediye Başkanı'na sunucuyu şikayet eden Gülşen, "Bana çorabını çek diyen şuursuz sunucuları buraya çıkartmayacağınıza inanıyorum, böyle sunucular yakışmıyor Ordu'ya" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >