Son paylaşımı görenler "Survivor"a gidecek diyor!

Caner
Caner

Caner'in paylaşımı "Survivor'a mı gidiyor?" dedikodularını alevlendirdi! işte detaylar...

Evlendirme programları ile şöhreti yakalayan Caner Toygar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Survivor'a mı gidiyor?" dedikodularını alevlendirdi.

Cevap bekleniyor?

                                    
                                    
                                    Caner, "Esra Erol’da evlenen ve kötü bir evlilik yaşayan Caner Toygar Survivor’a mı katılacak? Cevap bekleniyor" notuyla paylaşımda bulundu.
Cevap bekleniyor? Caner, "Esra Erol’da evlenen ve kötü bir evlilik yaşayan Caner Toygar Survivor’a mı katılacak? Cevap bekleniyor" notuyla paylaşımda bulundu.
Yıllar önce de katılmıştı!

                                    
                                    
                                    Yıllar önce katıldığı izdivaç programıyla akıllara kazınan Caner Toygar, yıllar sonra başka bir izdivaç programında Berke ile evlendi.
Yıllar önce de katılmıştı! Yıllar önce katıldığı izdivaç programıyla akıllara kazınan Caner Toygar, yıllar sonra başka bir izdivaç programında Berke ile evlendi.
Survivor yeni konseptle geliyor

                                    
                                    
                                    TV8'in en sevilen programlarından Survivor, bu sene bambaşka bir konseptle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Survivor yeni konseptle geliyor TV8'in en sevilen programlarından Survivor, bu sene bambaşka bir konseptle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Survivor'a mı katılacak?

                                    
                                    
                                    Bu açıklamaların ardından Caner, Instagram hesabından Survivor fotoğrafı paylaşıp "Her an her şey olabilir" diyerek kafaları karıştırdı. Caner'in Survivor'a katılıp katılmayacağı ise, merak konusu oldu.
Survivor'a mı katılacak? Bu açıklamaların ardından Caner, Instagram hesabından Survivor fotoğrafı paylaşıp "Her an her şey olabilir" diyerek kafaları karıştırdı. Caner'in Survivor'a katılıp katılmayacağı ise, merak konusu oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >