Sosyal medya çataldaki eti konuşuyor: Vedat Milor da oy verdi

Vedat Milor, sosyal medya üzerinden gelen soruya yine gündem olacak bir cevap verdi. Twitter kullanıcılarına yine eğlence çıktı.
Vedat Milor, sosyal medya üzerinden gelen soruya yine gündem olacak bir cevap verdi. Twitter kullanıcılarına yine eğlence çıktı.

Son zamanların en çok konuşulan restoran konsepti şüphesiz 'Steakhouse'lar. Ülkemizde de giderek yaygınlaşan bu restoranlar herkesi birer et gurmesine dönüştürdü. Az pişmiş, orta pişmiş, orta az pişmiş... Etin pişirme derecelerine göre sınıflandırılması damağına düşkün sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusuna dönüştü. Sosyal medyada eğer gastronomi üzerine bir soru varsa tabi ki bu olayın direkt muhatabı Vedat Milor oluyor. Bir Twitter kullanıcısının Milor'a yönelttiği 'Hangi derecede pişmiş et sizin tercihiniz?' sorusuna bakın böyle yanıt verdi.

Ömür Özdemir isimli Twitter kullancısı, etin pişirme derecelerini gösteren bir fotoğrafla birlikte Vedat Milor'a, 'hangisi sizin tercihiniz?' olur sorusunu yöneltti.

Bu soru diğer kullanıcılar arasında da eğlenceli bir tartışma konusu haline dönüştü.

Türkiye'nin en önemli Gastronomi yazarı ve akademisyen Vedat Milor, takipçisinden gelen soruya, yine herkesi Google'a yönlendirecek şu mesajla cevap verdi.

  • Ayrıca Vedat Milor, ''Sunumu değil, yemeği yiyoruz.'' diyerek büyük restoranların yemek sunumlarına gösterdiği özeni yemeğin lezzetine göstermediğini belirtiyor.

Nedir bu Rubia Gallega?

Yeme içme uzmanımız Vedat Milor cevabında, İspanya'nın Galiçya bölgesinde doğal ortamında otlayan, yaşı kemale ermiş, eti yağlanmış ve pişirildiğinde damakta lokum gibi erimesi muhtemel 'Galiçya İneği'ni kast ederek bu cevabı verdi.

Vedat Milor'un bahsettiği 'Galiçya İneği'.
Vedat Milor'un bahsettiği 'Galiçya İneği'.

İşin en eğlenceli kısmı da Twitterkullanıcılarının bir o kadar uzak oldukları bu konu hakkında yaptıkları birbirinden komik ve eğlenceli tespitleri oluyor.

İşte Twitter kullanıcılarından gelen en ilginç ve güldüren yorumlar

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >