Sosyal medya mizahına yeni bir soluk getiren mizahşör: Hayrettin

hayrettin
hayrettin

Bir video çekti hem showman hem fenomen oldu...

Hayrettin; hayatımıza ilk kez 2009-2010 yıllarında girdi. Çağan Irmak'ın Issız Adam filmini tiye alarak çektiği Kızsız Adam videosu internette öyle bir patladı ki; sonrası da geldi...

Peki kim bu Hayrettin? Bu zamana kadar ne yaptı ve nasıl bu noktaya geldi. Sosyal medya mizahına yeni bir soluk getiren mizahşör Hayrettin'i ağırlıyoruz bu içeriğimiz de.

Kısaca Hayrettin
1984 yılında Hayrettin Onur Karaoğuz adıyla Ankara da dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. Bu dönemlerde tiyatro eğitimi aldı ve son 2 yılında stand-up yaptı.
Kısaca Hayrettin 1984 yılında Hayrettin Onur Karaoğuz adıyla Ankara da dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. Bu dönemlerde tiyatro eğitimi aldı ve son 2 yılında stand-up yaptı.
En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı
Öğrencilik döneminde kurmuş olduğu tiyatro topluluğunda 10 ayrı tiyatro oyununda sahne aldı. Bu oyunlardan birindeki performansıyla İBB Kültür A.Ş. tarafından En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.
En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı Öğrencilik döneminde kurmuş olduğu tiyatro topluluğunda 10 ayrı tiyatro oyununda sahne aldı. Bu oyunlardan birindeki performansıyla İBB Kültür A.Ş. tarafından En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.
İlk merhaba: Kızsız Adam
Çağan Irmak'ın çektiği Issız Adam filmini tiye alarak çektiği bu kısa film ile büyük patlamasını yapmayı başardı. Devamında ise diğer çalışmaları geldi.
İlk merhaba: Kızsız Adam Çağan Irmak'ın çektiği Issız Adam filmini tiye alarak çektiği bu kısa film ile büyük patlamasını yapmayı başardı. Devamında ise diğer çalışmaları geldi.
Metrobüs kalabalığını tiye aldığı video da devam eden süreçte en çok beğenilen kısa filmi oldu
Metrobüs kalabalığını tiye aldığı video da devam eden süreçte en çok beğenilen kısa filmi oldu
Hayrettin seyretsene
Sadece bu çalışmaları ile yetinmeyen Hayrettin, sonraki süreçte talk show yapmaya da başladı.
Hayrettin seyretsene Sadece bu çalışmaları ile yetinmeyen Hayrettin, sonraki süreçte talk show yapmaya da başladı.
Oyunculuğa başladı
Youtube kanalında yaptığı paylaşımlar ve showmanliğin ardından profesyonel oyunculuğa da başlayan Harettin, birçok projede rol aldı.
Oyunculuğa başladı Youtube kanalında yaptığı paylaşımlar ve showmanliğin ardından profesyonel oyunculuğa da başlayan Harettin, birçok projede rol aldı.
Artık Instagram ve Youtube'de aktif
Sosyal medyada aktifleşen Hayrettin artık Instagram ve Youtube mizahına kendi mizahında kullanıyor ve sosyal medyanın fenomenleriyle ironik videolar çekiyor.
Artık Instagram ve Youtube'de aktif Sosyal medyada aktifleşen Hayrettin artık Instagram ve Youtube mizahına kendi mizahında kullanıyor ve sosyal medyanın fenomenleriyle ironik videolar çekiyor.

Eveeeettt 😏 yeni video hazır, yine gündemde olan birine ulaştım ve videomuzu çektik 😎 tahminleri alalım, kimdir?

Hayrettin ✔ (@hayrettin)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >