Sular durulmuyor! Ablası, Hadise için bakın ne söyledi

Hadise
Hadise

Annesinin intihar girişiminden sonra kardeşi Hadise ile yollarını ayıran Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından şarkıcı için bakın ne söyledi!

Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, kızlarına "Benimle ilgilenmiyorsunuz" diyerek uyku ilacı içip intihar girişiminde bulunmuştu. Bu olaydan sonra araları bozulan kardeşlerin küslüğü devam ediyor.

Bakın ne dedi!
Hadise'nin 'Her şey yolunda. Ailece biz bu olayı da atlatırız' açıklamalarına rağmen, abla Hülya Açıkgöz aynı fikirde olmadığını sosyal medya hesabından açıkladı.Hülya Açıkgöz, önceki gün sosyal medyada  şu paylaşımı yaptı: ''Öğrendim ki insanlar söylediğinizi ve yaptığınızı unutur. Ancak size hissettirdiklerini asla unutmaz.''
Bakın ne dedi! Hadise'nin 'Her şey yolunda. Ailece biz bu olayı da atlatırız' açıklamalarına rağmen, abla Hülya Açıkgöz aynı fikirde olmadığını sosyal medya hesabından açıkladı.Hülya Açıkgöz, önceki gün sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: ''Öğrendim ki insanlar söylediğinizi ve yaptığınızı unutur. Ancak size hissettirdiklerini asla unutmaz.''
"Yıldızlar kayar. Ben sıradan bir insanım"
Geçtiğimiz gün abla Açıkgöz, "Yıldızlar kayar. Ben sıradan bir insanım" paylaşımıyla şarkıcı kardeşini iğnelemişti.
"Yıldızlar kayar. Ben sıradan bir insanım" Geçtiğimiz gün abla Açıkgöz, "Yıldızlar kayar. Ben sıradan bir insanım" paylaşımıyla şarkıcı kardeşini iğnelemişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >