Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses: 'Bedelli yapmam'

İdo Tatlıses
İdo Tatlıses

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in bedelli askerlikten yararlanacak ünlüler arasında yer aldığı belirtilmişti. Tatlıses'ten konuyla alakalı açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in, 25 yaşa düşen bedelli askerlik hakkında yararlanacağı iddia edilmişti.

Katıldığı bir programda bu konuyla alakalı soruları yanıtlayan Tatlıses, "Etrafımda bir çok arkadaşım bu haktan yararlanacak ama ben düşünmüyorum, zaten şu an üniversite okuyorum" yanıtını verdi.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses
İdo Tatlıses

15 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve oyuncu Derya Tuna’nın oğludur. "İbrahim ve Derya'nın oğlu" kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music'in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır. Tatlıses TV'de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ'lik ve Tatlıses Kebap'ın işletmeciliğini yapmaya başlamıştır. 2014 yılının Haziran ayında "Sonsuz Teşekkürler" adlı ilk teklisini çıkarmıştır. "Sonsuz Teşekkürler" adlı şarkısının klibi YouTube'da 17 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >