The One Percent’in kadrosu netleşiyor

The One Percent’in kadrosu
The One Percent’in kadrosu

Akademi ödüllü Alejandro González Iñárritu’nun yönettiği ve görüntü yönetmenliğini Emmanuel Lubezki’nin üstleneceği dizi The One Percent’in kadrosuna katılan yeni isimler belli oldu.


Alejandro González Iñárritu'nun yönettiği ve görüntü yönetmenliğini Emmanuel Lubezki'nin üstleneceği dizi The One Percent'in kadrosu netleşiyor. Son olarak dizinin kadrosuna Greg Kinnear ve Hilary Swank da katıldığı öğrenildi. Ancak dizinin yayınlanacağı kanal belirsizliğini korumaya devam ediyor. 10 bölüm çekilmesi planlanan dizi için daha önce Starz ile anlaşılmış ama çeşitli aksilikler nedeniyle anlaşma fesh edilmişti. Dizinin yayınlanma olasılığı için iki platformun adı öne çıkıyor: Netflix ve Amazon. Bakalım hangi platform söz konusu yeni diziye talip olacak?

Bu arada dizinin kadrosundan Ed Helms ayrıldı; onun yerine rolü kapan isim ise Greg Kinnear oldu.. Dizide ayrıca Ed Harris ve Hilary Swank'ı da izleme şansı elde edeceğiz. Zengin bir ailenin dramatik öyküsünü anlatacak olan The One Percent adlı mini dizi hakkında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

BONUS: Alejandro González Iñárritu kimdir?
2007 yılında Babil filmi ile En İyi Yönetmen Akademi Ödülü'ne ve En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş fakat ödülü alamamıştı. 2015 yılında Birdman ile En İyi Yönetmen, En İyi Film ve En İyi Özgün Senaryo ödüllerini, 2016 yılında ise başrolünde Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter ve Domhnall Gleeson gibi isimlerin yer aldığı Diriliş ile En İyi Yönetmen ödülünü kazanmıştır.

BONUS: Emmanuel Lubezki kimdir?
Görüntü yönetmenliği konusunda son dönemin en önemli isimlerinden biri olan Meksikalı yönetmen Emmanuel Lubezki, 2013'te Gravity, 2014'te Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), 2015'te The Revenant (Diriliş) filmleriyle ard arda üç kez En İyi Sinematografi Akademi Ödülü'nün sahibi olmayı başarmıştı.

Kaynak: Sinefesto.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >