Türk televizyonlarında bir dönem kapanıyor!

Beyaz
Beyaz

Beyazıt Öztürk hakkında bomba iddia! Bir dönem kapanıyor

Posta gazetesinde yayınlanan habere göre, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk bu emekli olmayı planlıyor.

Beyaz'dan emeklilik kararı!
Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk'ün emeklilik kararı aldığını belirten Yar, "Bir daha düşünmeli derim" önerisinde bulundu.
Beyaz'dan emeklilik kararı! Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk'ün emeklilik kararı aldığını belirten Yar, "Bir daha düşünmeli derim" önerisinde bulundu.
Mesut Yar açıkladı!
Ünlü televizyoncu Mesut Yar, Posta gazetesindeki köşesinde ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.
Mesut Yar açıkladı! Ünlü televizyoncu Mesut Yar, Posta gazetesindeki köşesinde ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.
"Bir daha düşünmeli derim"
Mesut Yar'ın yazısı şöyle: "Bir TV yöneticisi arkadaşım, "Beyazıt Öztürk bu yıl 'Beyaz Show'a (Kanal D) noktayı koyacak" iddiasında bulundu. Beyaz'ın uzun bir süredir 22 yıllık bu klasikleşmiş işinden sıkıldığı söyleniyordu...
Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika'da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim."
"Bir daha düşünmeli derim" Mesut Yar'ın yazısı şöyle: "Bir TV yöneticisi arkadaşım, "Beyazıt Öztürk bu yıl 'Beyaz Show'a (Kanal D) noktayı koyacak" iddiasında bulundu. Beyaz'ın uzun bir süredir 22 yıllık bu klasikleşmiş işinden sıkıldığı söyleniyordu... Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika'da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >