Ünlü isimden şoke eden ölüm açıklaması!

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, öyle bir açıklama yaptı ki...

Posta'ya röportaj veren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, yaptığı açıklamalarla herkesi şoke etti.

''Beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum"

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirterek, "İkisi de hep siyah smokin giyerdi. Onlar benim ikonlarım, idollerim. Kendime prensip edindim, böyle yürüyeceğim. En sonunda beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum" açıklamasında bulundu.

''Onlar benim ikonlarım''
Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, "Hekimlikle ilgili görevimi yeteri kadar yaptım. Bundan sonrası müzik" açıklamasında bulundu. Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirterek, "İkisi de hep siyah smokin giyerdi. Onlar benim ikonlarım, idollerim. Kendime prensip edindim, böyle yürüyeceğim. En sonunda beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum" sözleriyle herkesi şoke etti.
''Onlar benim ikonlarım'' Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, "Hekimlikle ilgili görevimi yeteri kadar yaptım. Bundan sonrası müzik" açıklamasında bulundu. Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirterek, "İkisi de hep siyah smokin giyerdi. Onlar benim ikonlarım, idollerim. Kendime prensip edindim, böyle yürüyeceğim. En sonunda beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum" sözleriyle herkesi şoke etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >