Ünlü komedyen Beyaz'a asayiş uygulaması

Beyazıt Öztürk.
Beyazıt Öztürk.

Geçtiğimiz günlerde açtığı YouTube kanalıyla oldukça konuşulan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Sarıyer tarafında yapılan asayiş uygulamasına takıldı. Polisler tarafından aracında arama yapılan Beyaz daha sonra ekiplerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sene O Ses Türkiye jüriliği ile karşıma çıkan ve YoTube kanalıyla internet dünyasına da hızlı bir giriş yapan Beyazıt Öztürk Sarıyer tarafında asayiş uygulamasına takıldı.

Polislerle sohbet etti

Öztürk araçtan inerek polisler sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kendisinin de polis çocuğu olduğunu hatırlatan şovmen Beyazıt Öztürk, “Ben bir polis çocuğu olarak onların neler yaptıklarını, neler çektiklerini iyi biliyorum Allah kolaylık versin hepsine. Hepsini çok seviyoruz. İyi ki varlar. Eksik olmayın” dedi. Ünlü şovmen, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polislerle tek tek selamlaşıp aracına bindi.

Beyaz'ın polis ekipleri arabasını ararken çekildiği bir karesi.
Beyaz'ın polis ekipleri arabasını ararken çekildiği bir karesi.

YouTube kanalında Yılmaz Erdoğan'ı ağırlamıştı

O Ses'in final vermesinden sonra kanalına da ağırlık veren Öztürk konuk olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filmiyle oldukça beğenilen ve gündeme gelen Yılmaz Erdoğan'ı ağırladı.

Komik anlara sahne olan yayında Erdoğan,''Duydum ki fenomen olmuşsun. Fenomen olmuş dediklerinde yapmaz dedim. Önceden programını bin kişi izliyordu. Şimdi 2 kişiyle berabersin. Abone sayın mı var? Doğal gaz gibi bir şey herhalde. Benim oğlumda senin gibi YouTuber arada kanal sahipleri olarak görüşün.'' diyerek esprileriyle ünlü şovmeni güldürdü.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >