Ünlü komedyen kime oy vereceğini açıkladı!

Mehmet
Mehmet

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, oyunu kime vereceğini açıkladı!

Girne'de bir otelde sahne alan Mehmet Ali Erbil, sahnede konuyu taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye getirdi. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, oyunu kime vereceğini açıkladı.

Üyeyim, aidatları yatırmadım!
Fenerbahçe Kulübü'ne üye olduğunu belirten şovmen, "Fenerbahçe Kulübü'ne üyeyim ama aidatları yatırmamıştım. Bu yüzden üyeliğim iptal edilmiştir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. 2000 yılından bu yana kongre üyeliğim ve oy kullanma hakkım varmış. Birileri sağ olsun aidatlarımı yatırmış" dedi.
Üyeyim, aidatları yatırmadım! Fenerbahçe Kulübü'ne üye olduğunu belirten şovmen, "Fenerbahçe Kulübü'ne üyeyim ama aidatları yatırmamıştım. Bu yüzden üyeliğim iptal edilmiştir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. 2000 yılından bu yana kongre üyeliğim ve oy kullanma hakkım varmış. Birileri sağ olsun aidatlarımı yatırmış" dedi.
''Oyum Ali Koç'a!''
Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz Başkan'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor" ifadelerini kullandı.
''Oyum Ali Koç'a!'' Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz Başkan'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor" ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >