Ünlü oyuncu Levent Özdilek, Meleklerin Aşkı dizisine dahil oldu

Ünlü oyuncu Levent Özdilek, Meleklerin Aşkı ​dizisine dahil oldu

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu, Meleklerin Aşkı dizisine dahil oldu.

Show TV'nin yaza damgasını vuran dizisi Meleklerin Aşkı, son bölümüyle reytinglerde her grupta birinciliğe yerleşti.

Farklı hikayesiyle dikkat çeken dizi, kadrosunu genişletmeyi de sürdürüyor. Son olarak Nuri Alço'nun dahil olduğu diziye, yeni bölümleriyle birlikte Levent Özdilek de katılıyor.

Levent Özdilek
Levent Özdilek

Özdilek, Oya Başar'ın oynadığı Rukiye karakterinin eski eşi Ekrem'i canlandıracak. Diziye 6. bölüm ile dahil olacak olan Özdilek'in, ana hikayede önemli bir etki oluşturması bekleniyor.

Meleklerin Aşkı dizisinin konusu

Meleklerin Aşkı
Meleklerin Aşkı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek midir? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek midir, gelemeyecek midir, gelseler de mutlu olacaklar mıdır? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.

Levent Özdilek kimdir?

Levent Özdilek
Levent Özdilek

1955 yılında Adana'da doğdu. Yılmaz Güney'in yönlendirmesiyle, Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. 1976 yılında Devlet Tiyatroları'nda sahne almaya başladı. 1967 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >