Ünlü oyuncu Zuhal Topal ekranlara geri dönüyor

Zuhal Topal
Zuhal Topal

Ünlü oyuncu Zuhal Topal, 1 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Topal, gündüz kuşağında yer alan bir programı sunacak.

Son olarak Zuhal Topal'la adlı bir evlilik programını sunan oyuncu Zuhal Topal, verdiği 1 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor.

Gündüz kuşağında yayınlanacak olan bir kadın programı sunmaya hazırlanan ünlü isim, yeni işi ile ilgili ilk paylaşımını da yaptı.

Programının Fox TV'de yayınlanacağını belirten Topal, "Ekip, zehir, hazırlıklar tam gaz. Sürprizlere hazır ol" notunu paylaştı.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal
Zuhal Topal

23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Oyunculuğa ilk adımını ilkokul 1. sınıfta okuma bayramında tek kişilik kısa bir oyun sergileyerek attı. Üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi İç Mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı. Fakat tercihini tiyatrodan yana kullandı. 1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde okumaya başladı. 1996 yılında özel bir tiyatroda iki ayrı çocuk oyununda başrol oynadı. 1997 yılında Müjdat Gezen ile birlikte Kanal D televizyonunda sunuculuk yaptı. Aynı yıl içerisinde “Sevda Kondu” adlı dizide Erdal Özyağcılar‘ın kızı rolünde oynadı. Sihirli Annem dizisinde oynadığı Suzan karakteriyle ünlendi. Müzisyen Korhan Saygıner ile evli ve bir kız çocuğu annesidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >