Ünlü sanatçı Kibariye, sucuk alıp kaçtı iddialarına yanıt verdi

Ünlü sanatçı Kibariye, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak çocuğunun üzerine yemin etti.
Ünlü sanatçı Kibariye, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak çocuğunun üzerine yemin etti.

Eşi Ali Küçükbalçık ile konser için gittiği Almanya'da sahneye çıkmadan kaçan ünlü şarkıcı Kibariye, organizatörün parasıyla sucuk ve pastırma alıp Türkiye'ye geri döndüğü iddiasını yanıtladı: 'Bende koftilik olmaz, dürüst kadınım"

Ünlü şarkıcı Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık ile geçtiğimiz günlerde konser vermek için Almanya'ya gitti. Çiftin, kendi istekleri üzerine düzenlenen konsere çıkmadan organizatörlerine sucuk ve salam aldırarak Türkiye'ye döndüğü iddia edildi.

Hakkındaki iddialara cevap veren ünlü sanatçı Kibariye, "Seyircilerden parayı almışlar bana para gelmedi çocuğumun ölümünü öpeyim" diyerek sitem etti.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan Kibariye'nin konser vereceği alanın organizasyon sahibi Cevdet Genç, şu açıklamayı yaptı:

  • "Ali Bey, ihtiyaçları olduğunu ve Avrupa'da iş yapmak istediklerini söyledi. Kibariye Hanım Almanya'ya geldi. Business uçtular. İstediği şekilde ağırlandı. Kapıya adam koydular. Oradaki insanlardan bilet paralarını aldılar. Sonra az insan olduğunu gerekçe göstererek, Ali Bey Kibariye'nin sahneye çıkmayacağı söylediler. Kibariye Hanım'a isminin önemli olduğunu, insanları mağdur etmemesi gerektiğini söyledim. Ama o eşini dinlemeyi tercih etti. İnsanlara paralarını geri iade etmeden otelden kaçtılar."


"Koftilik yok ben dobracı kadınım"
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının muhabirlerine açıklama yapan Kibariye, şöyle konuştu: "İyi değilim. Dortmund'da konsere gitmiştim. Koftilik yok ben dobracı kadınım. Karşılandık diye sevindik karnımızın aç olduğunu söyledik götürdü ama kaşıkla verdi kepçeyle aldı. Gücüme gittiğim için çok ağladım. Otelde bir yığın köpekle aldık. Sabaha kadar uyuyamadım kirpiğimi kapatamadım."
"Koftilik yok ben dobracı kadınım" Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının muhabirlerine açıklama yapan Kibariye, şöyle konuştu: "İyi değilim. Dortmund'da konsere gitmiştim. Koftilik yok ben dobracı kadınım. Karşılandık diye sevindik karnımızın aç olduğunu söyledik götürdü ama kaşıkla verdi kepçeyle aldı. Gücüme gittiğim için çok ağladım. Otelde bir yığın köpekle aldık. Sabaha kadar uyuyamadım kirpiğimi kapatamadım."
"Param gelmedi, seyircinin parasını da almışlar"

                                    "Sonra sahne için hazırlandım biz önceden param gelsin çıkacağım diye anlaştım. Param gelmedi bende olmaz böyle şey dedim. Sonra organizatörler Bülent ve Şevket ikisi sahneye çıkmam için müdahale ettiler. Sonra arbede oldu bende çok korktum. Param gelmedi seyircinin parasını da almışlar çocuğumun ölümünü göreyim. Ben delikanlı kadınım. Ben 2 kişiye de 10 kişiye de çıkarım ama orada yaşanan olaylardan dolayı ben panik yaptım korktum. Onlardan özür dilerim."
"Param gelmedi, seyircinin parasını da almışlar" "Sonra sahne için hazırlandım biz önceden param gelsin çıkacağım diye anlaştım. Param gelmedi bende olmaz böyle şey dedim. Sonra organizatörler Bülent ve Şevket ikisi sahneye çıkmam için müdahale ettiler. Sonra arbede oldu bende çok korktum. Param gelmedi seyircinin parasını da almışlar çocuğumun ölümünü göreyim. Ben delikanlı kadınım. Ben 2 kişiye de 10 kişiye de çıkarım ama orada yaşanan olaylardan dolayı ben panik yaptım korktum. Onlardan özür dilerim."
"Allah'tan korkun be!"

                                    "Bülent Bey bizimle markete geldi. Ben arabada oturdum Ali benden para istedi bende verdim Ali de gitti sucuk ve pastırmasını da sosisini de aldı. Sizin paraya ihtiyacınızı olduğunu düşünseydim ben size verirdim. Ben kimsenin kul hakkına girmedim. Çok ayıp sizi kınıyorum yazıklar olsun. 4-5 kişiye de böyle yapılmış Sibel Can, Güllü ve Ebru Yaşar da paralarını alamamışlar. Halkla beni aramı kötü yapmaya çalıştılar. Allah'tan korkun be!"
"Allah'tan korkun be!" "Bülent Bey bizimle markete geldi. Ben arabada oturdum Ali benden para istedi bende verdim Ali de gitti sucuk ve pastırmasını da sosisini de aldı. Sizin paraya ihtiyacınızı olduğunu düşünseydim ben size verirdim. Ben kimsenin kul hakkına girmedim. Çok ayıp sizi kınıyorum yazıklar olsun. 4-5 kişiye de böyle yapılmış Sibel Can, Güllü ve Ebru Yaşar da paralarını alamamışlar. Halkla beni aramı kötü yapmaya çalıştılar. Allah'tan korkun be!"
"Kocan paraları topladı sen sahneye çıkmadın"

                                    Kibariye'nin açıklamalarının ardından video ile hakkında iddialara cevap veren organizatör, şunları söyledi:"Sen (Kibariye) önce kendi kocanı yargıla sonra bana hesap sor bende kimsenin parası kalmaz. Yazıklar olsun. O kadar insanın giriş parasına tenezzül etti. Kocan paraları topladı sen sahneye çıkmadın o paraları niye geri vermedin. Sizin cebinizde beş kuruş paranız yoktu. kocan 500 euro için ben gün içinde 10 kere aradı."
"Kocan paraları topladı sen sahneye çıkmadın" Kibariye'nin açıklamalarının ardından video ile hakkında iddialara cevap veren organizatör, şunları söyledi:"Sen (Kibariye) önce kendi kocanı yargıla sonra bana hesap sor bende kimsenin parası kalmaz. Yazıklar olsun. O kadar insanın giriş parasına tenezzül etti. Kocan paraları topladı sen sahneye çıkmadın o paraları niye geri vermedin. Sizin cebinizde beş kuruş paranız yoktu. kocan 500 euro için ben gün içinde 10 kere aradı."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

“Önemli Duyuru”#dortmund

Kibariyem Resmi sayfam (@kibariyem)'in paylaştığı bir gönderi ()

Özür diledi!

                                    Ünlü şarkıcı Kibariye ise, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak seyircilerden özür diledi: 

"Dortmund konserimi üstlenmiş olan Avrupa'da organizasyon işleri yapan Cevdet Genç ve Bülent Alkan ile konser anlaşması yapmışımdır. Yapılan anlaşmamızdaki konser şartlarını yerine getiremediklerinden dolayı siz sevenlerimden özür dileyerek konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Mağdur olan seyircilerim için başka bir anlaşma sağlayarak en kısa zamanda Dortmund'da yerine getiremediğim konseri yenileyeceğimi siz sevenlerime duyurmak istiyorum."
Özür diledi! Ünlü şarkıcı Kibariye ise, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak seyircilerden özür diledi: "Dortmund konserimi üstlenmiş olan Avrupa'da organizasyon işleri yapan Cevdet Genç ve Bülent Alkan ile konser anlaşması yapmışımdır. Yapılan anlaşmamızdaki konser şartlarını yerine getiremediklerinden dolayı siz sevenlerimden özür dileyerek konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Mağdur olan seyircilerim için başka bir anlaşma sağlayarak en kısa zamanda Dortmund'da yerine getiremediğim konseri yenileyeceğimi siz sevenlerime duyurmak istiyorum."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >