Ünlü sunucu Murat Başoğlu serbest bırakıldı

Eski eşini tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu serbest bırakıldı.
Eski eşini tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz yıl, Bodrum'da bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu, Hande Bermek ile evliliğini bitirmişti.

50 yaşındaki ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı. Ünlü sunucu sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tehdit ve darp iddiasıyla gözaltına alındı
50 yaşındaki ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı.
Tehdit ve darp iddiasıyla gözaltına alındı 50 yaşındaki ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı.
Görüntü vermemek için adliyeye koşarak girdi
Şikayet üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alınan Başoğlu, hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Burnunda yara bandı bulunan ve gazetecilere görüntü vermemek için kapüşon taktığı gözlenen Başoğlu, jandarma nezaretinde koşarak adliyeye girdi.
Görüntü vermemek için adliyeye koşarak girdi Şikayet üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alınan Başoğlu, hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Burnunda yara bandı bulunan ve gazetecilere görüntü vermemek için kapüşon taktığı gözlenen Başoğlu, jandarma nezaretinde koşarak adliyeye girdi.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Murat Başoğlu hakkında ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'' kapsamında 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Murat Başoğlu hakkında ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'' kapsamında 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.
'Hayasızca davranışta bulunmak'
Öz yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilen sunucu ''hayasızca davranışta bulunmak'' suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti.
'Hayasızca davranışta bulunmak' Öz yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilen sunucu ''hayasızca davranışta bulunmak'' suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >