Ünlü türkücü Alişan, düğünde takılan takıların peşine düştü

Ünlü türkücü Alişan ve eşi Buse Varol'a 540 bin lira değerinde düğün hediyesi takıldı.
Ünlü türkücü Alişan ve eşi Buse Varol'a 540 bin lira değerinde düğün hediyesi takıldı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturan Buse Varol ve Alişan, katıldığı magazin programında düğünde bir kişinin kendilerine altın kutusunda 1 TL para hediye ettiğini ve bunu kimin yaptığını bulmak için düğün CD'sini defalarca izlediklerini açıkladı.

Alişan ve Buse Varol çiftinin günlerce konuşulan düğünlerinde kilolarca altın takılmıştı. Altınları bankaya attıklarını söyleyen Alişan, başlarına gelen ilginç bir olayı, katıldığı magazin programında şöyle anlattı:

"900 kişi geldiği için güzel bir takı oldu. Ama zaten doğu düğünlerinde böyle olur. Düğünden 2 gün sonra annemle takılara baktık. Bir tanesi o kadar güzel bir süs yapmış ki kuyumcudan altın kesesi falan almış. İçinden 1 lira çıktı. Takılar keseye atıldığı için anlaşılmadı."

Magazin programına katıldı
Ünlü türkücü Alişan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Geçtiğimiz mayıs ayında oyuncu Buse Varol'la dünya evine giren ve düğününde kilolarca altın takılan Alişan, bir kişinin takı kutusuna altın kesesinde 1 TL koyduğunu söyledi.
Magazin programına katıldı Ünlü türkücü Alişan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Geçtiğimiz mayıs ayında oyuncu Buse Varol'la dünya evine giren ve düğününde kilolarca altın takılan Alişan, bir kişinin takı kutusuna altın kesesinde 1 TL koyduğunu söyledi.
"Kimin taktığını öğrenmek için düğün CD'sini çok izledim" 
Özenle süslenen bir kutuyla gelen 1 TL'yi kimin taktığını öğrenmek istediğini söyleyen Alişan, "Kimin attığını öğrenmek için düğün CD'sini çok izledim" açıklamasında bulundu.
"Kimin taktığını öğrenmek için düğün CD'sini çok izledim" Özenle süslenen bir kutuyla gelen 1 TL'yi kimin taktığını öğrenmek istediğini söyleyen Alişan, "Kimin attığını öğrenmek için düğün CD'sini çok izledim" açıklamasında bulundu.
"Araba değerinde bir hediye geldi"
Bir arkadaşlarından kendilerine araba hediye edeceklerini ancak kabul etmediklerini söyleyen türkücü, "Benim ailem Buse'ye, Buse'nin ailesi bana çok güzel şeyler taktılar. Bir arkadaşım Buse'ye araba hediye edecekti. İstemedik, onun yerine araba değerinde bir hediye geldi" dedi.
"Araba değerinde bir hediye geldi" Bir arkadaşlarından kendilerine araba hediye edeceklerini ancak kabul etmediklerini söyleyen türkücü, "Benim ailem Buse'ye, Buse'nin ailesi bana çok güzel şeyler taktılar. Bir arkadaşım Buse'ye araba hediye edecekti. İstemedik, onun yerine araba değerinde bir hediye geldi" dedi.
Düğün için kesenin ağzını açtı
Rol aldıkları "Dostlar Mahallesi" dizisinin setinde tanışan ve evlilik kararı alan şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol, düğünleri için kesenin ağzını açmıştı. 6 Mayıs'ta 900 kişilik bir davetli katılımı ile dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti, düğün için oldukça yüklü bir masraf yapmıştı.
Düğün için kesenin ağzını açtı Rol aldıkları "Dostlar Mahallesi" dizisinin setinde tanışan ve evlilik kararı alan şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol, düğünleri için kesenin ağzını açmıştı. 6 Mayıs'ta 900 kişilik bir davetli katılımı ile dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti, düğün için oldukça yüklü bir masraf yapmıştı.
"Masraf umurumda değil" 
Swissotel'de gerçekleşecek olan düğün için gelen tüm sponsorluk tekliflerini geri çeviren Alişan, şu sözlerle gündem oldu:"23 yıldır çalışıyorum. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorum. Hayalimdeki gibi bir düğün için kesenin ağzını açtım. Bir kere evleneceğim. Masraf umurumda değil."
"Masraf umurumda değil" Swissotel'de gerçekleşecek olan düğün için gelen tüm sponsorluk tekliflerini geri çeviren Alişan, şu sözlerle gündem oldu:"23 yıldır çalışıyorum. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorum. Hayalimdeki gibi bir düğün için kesenin ağzını açtım. Bir kere evleneceğim. Masraf umurumda değil."
540 bin lira değerinde altın takıldı
Ünlüler dünyasını bir araya getiren yılın düğününde, Alişan ve Buse Varol çiftine ne kadar takı takıldığı merak konusu olmuştu.


Hemen her davetliden düğün hediyesi olarak altın alan çifte, tören boyunca yaklaşık üç kilo altın takıldığı öğrenildi. Bu altının toplam değeri 540 bin lirayı buluyor.
540 bin lira değerinde altın takıldı Ünlüler dünyasını bir araya getiren yılın düğününde, Alişan ve Buse Varol çiftine ne kadar takı takıldığı merak konusu olmuştu. Hemen her davetliden düğün hediyesi olarak altın alan çifte, tören boyunca yaklaşık üç kilo altın takıldığı öğrenildi. Bu altının toplam değeri 540 bin lirayı buluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >