Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanıyordu! Gizem Karaca'ya kötü haber

Gizem Karaca
Gizem Karaca

Hapis cezası ile yargılanan ünlü oyuncu Gizem Karaca'ya kötü bir haber geldi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 aylık hapis cezası ile yargılanan oyuncu Gizem Karaca'ya kötü bir haber geldi.

Hürriyet'ten Ayşegül Usta'nın haberine göre; Oktay Süleyman Öztürk, ünlü oyuncudan avukatlık ücretinin 11 bin 500 liralık kısmını alamadığı iddiasıyla icra takibi başlattı ve söz konusu alacağın haciz yolu ile tahsilini talep etti. İstanbul 35’inci İcra Müdürlüğü, faiziyle 11 bin 950 lirayı bulan borcun ödenmesi için ödeme emri çıkardı.

Ödeme emrinde, Karaca’nın kendisine tebliğinin ardından bu borcu 7 gün içinde ödemesi ya da itiraz etmesi gerektiği belirtildi.

Ne oldu?

                                    34 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasında 5 yıl sonra karar açıklandı. Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.
Ne oldu? 34 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasında 5 yıl sonra karar açıklandı. Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >