Vedat Milor'dan 2. soğan adımı: İş ciddileşiyor

Vedat Milor

Ünlü yemek uzmanı Vedat Milor, geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğu soğan tartışmasını yeniden gündeme getirdi. Milor, İspanya ve Avustralya'da yaygınlaşmaya başlayan soğan kullanımı hakkında yorumda bulundu.

Yemek alanındaki yorumlarıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen gastronomi uzmanı Vedat Milor, dikkat çeken çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda menemen konusunda ülke gündemine oturan bir tartışmayı başlatan Milor, 'Menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı?' anketini kamuoyuna sunmuştu.

Soğanlı anketin önde kapattığı anketin ardından Milor, bir teşekkür videosu yayınlamış ve kendisinin de soğanlı menemenden yana olduğunu belirtmişti.

Milor, bir yurt dışı tabanlı bir mağazalar zinciri olan Bunnings üzerinden yayınlanmış olan bir haber hakkında yorumda bulundu.

Haberde, soğan kullanımının Avustralya'da yayılmaya başladığı ve bu kullanımın farklı bir şekilde olduğu belirtiliyor.

Soğanın, sosislerin üzerinde kullanılan sosun altında kullanıldığını belirten yazar, bu durumun halkı rahatsız etmese de televizyon kanallarında “Bu Avustralya'yı mahvedecek" şeklinde servis edildiği belirtiliyor.

Avustralyalılar, sosis soslarında soğan kullanıyor
Avustralyalılar, sosis soslarında soğan kullanıyor

Söz konusu haber hakkında Twitter üzerinden bir yorumda bulunan Milor, 'Soğan işi ciddileşiyor artık. İspanya’dan sonra Avustralya’ya da sıçradıysa, artık kimse güvende değil' ifadelerini kullandı.

Milor'a tepkiler gecikmedi. Kullanıcılardan biri, olması gereken yöntemin bu olduğunu belirterek şu tweeti attı:

Devam eden süreçte, Milor nasıl bir tavır takınacak merak konusu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >