Vedat Milor'un 'mavi tık' heyecanı

Vedat Milor.
Vedat Milor.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü gurme ve televizyoncu Vedat Milor kişisel sosyal medya hesabından mavi tık aldığını duyurdu. Twitter'da orijinal hesap anlamına gelen mavi tık özelliğiyle ilgili esprili bir yaklaşım yapan Milor, ''Artık Donald Trump gibi Tweet atacağım'' dedi.

Twitter hesabından 'Mavi tık nasıl alınır?' sorusunu soran Vedat Milor sosyal medyada gündem olmuştu. Milor'un uzun süredir beklediği iyi haber geldi. Twitter, Vedat Milor'un hesabına mavi tık' koydu.

Twitter çok uzun süredir hesaplara 'mavi tık' vermiyordu. Milor, 'mavi tık' almasına bir takipçisinin yardımcı olduğunu belirtti ve bu gelişmeyi Twitter hesabından böyle duyurdu.

Sosyal medyadan sitem etmşti

  • Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Vedat Milor, birçok paylaşımını, aklına takılan soruları doğrudan takipçileriyle paylaşma yolunu tercih ediyor. Tüm proje, yazı ve belgesel duyurularını Twitter hesabından yapan Milor, geleneksel Türk mutfağının zenginliğini anlatan belgesel serisine başladığını açıkladı. Sosyal medya tanıtımı için hazırladığı 1 dakikalık tanıtım videosunun çok fazla etkileşim almamış olmasından dolayı, takipçilerine sitem etmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >