'Yeni Tatlıses' canlı yayında türkü söyledi, herkes ekrana kilitlendi

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen ve sosyal medyada kısa sürede gündem olan inşaat işçisine single yapmayı teklif etmişti.
Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen ve sosyal medyada kısa sürede gündem olan inşaat işçisine single yapmayı teklif etmişti.

Kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) ile yardım faaliyetleri yapan şarkıcı Haluk Levent, sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen inşaat işçisine ulaştı. Türkmen işçi Müştak Avcı, sesiyle ve söylediği şarkı herkesi kendisine hayran bıraktı.

Geçtiğimiz hafta Ayşe Böhürler'in TVNET ekranlarında yayınlanan Türk Kahvesi programının bu haftaki konuğu Anadolu rock müziğin efsane ismi Haluk Levent, yaptığı sosyal yardım kampanyalarından da bahsetti.

Haluk Levent'in gündeme getirdiği sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Türkmen inşaat işçisi Müştak Avcı, Habertürk'ün canlı yayına katıldı. Programda İbrahim Tatlıses imajıyla çıkan Müştak Avcı, imparatora hayranlığını dile getirdi.

Türkiye'de oturum izni olmak istediğini söyleyen Müştak Avcı, ses yarışmalarına birçok kez katıldığını ancak şans bulamadığını da dile getirdi.

"Haddim olamaz"

                                    
                                    
                                    Katıldığı programda mütevazılığı ile de dikkat çeken Avcı, "İbrahim Tatlıses'in tahtına oturmak mı istiyorsun?" sorusuna, şu cevabı verdi:"O, o kadar kolay değil, ben onun sesiyle büyüdüm, haddim olamaz."
"Haddim olamaz" Katıldığı programda mütevazılığı ile de dikkat çeken Avcı, "İbrahim Tatlıses'in tahtına oturmak mı istiyorsun?" sorusuna, şu cevabı verdi:"O, o kadar kolay değil, ben onun sesiyle büyüdüm, haddim olamaz."
"Ayağımda Kundura" şarkısını seslendirdi

                                    
                                    
                                    Program sunucusunun İbrahim Tatlıses'e özlemin çok fazla olduğu ve onun parçalarına istek geldiğini söylemesi üzerine, Avcı "Ayağımda Kundura" şarkısını seslendirdi.
"Ayağımda Kundura" şarkısını seslendirdi Program sunucusunun İbrahim Tatlıses'e özlemin çok fazla olduğu ve onun parçalarına istek geldiğini söylemesi üzerine, Avcı "Ayağımda Kundura" şarkısını seslendirdi.
"Single yapalım mı?"

                                    
                                    
                                    
                                    Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve sesiyle İbrahim Tatlıses'i andıran bir kişinin görüntüsünün altına yorum yapan Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" notunu düşmüştü.
"Single yapalım mı?" Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve sesiyle İbrahim Tatlıses'i andıran bir kişinin görüntüsünün altına yorum yapan Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" notunu düşmüştü.
AHBAP ile herkese yardım eli uzatıyor

                                    
                                    
                                    
                                    Türkiye'de en fazla konser veren sanatçıların başında gelen Haluk Levent, kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanına yardım eli uzatıyor.
AHBAP ile herkese yardım eli uzatıyor Türkiye'de en fazla konser veren sanatçıların başında gelen Haluk Levent, kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanına yardım eli uzatıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >