Yeni yıl alışverişine çıkmadan önce "Pantone" renklerini keşfedin!

Pnatone
Pnatone

Modayı Pantone renkleriyle takip edin! Pantone 2018 renk trendleri

Yaşam, cilt bakımı, makyaj, kıyafet, dekorasyon… Kimi zaman birincil ihtiyaçlardan bile önce sıralanabilen gereksinimlerden bahsediyorum. Bazen ihtiyaç, bazen zorunluluk… Peki ya bunca farklı kolun, ortak bir noktası olduğunu biliyor muydunuz? Evet, renkler… Yaşamın evrensel dili renkler…

Pantone, 1164 renk içeren ve her rengin baskı sisteminde nasıl elde edileceğini karışım formülleriyle veren bir renk kataloğudur. Her sene listesine yeni renkler ekleyen Pantone, renklerin ortak lisanı olarak da tanımlanabilir aslında… Belirlenen renkler dönemin güzellik, makyaj ürünlerinin yanı sıra; kıyafetlerde, mekan tasarımları ve hatta ev dekorasyonlarında bile yol gösterici...

Yeni yılda modayı Pantone renkleriyle takip edin! Pantone 2018 renk kataloğu

Yeni yılın ışıltısı: Sarı 

                                    Cesaretin rengi sarı; kendine güveni, ışıltıyı ve aynı zamanda eğlenceyi temsil ediyor. Neredeyse her renkle kombinlenmesi mümkün sarı rengi, özellikle mor ve siyahla bütünleştirmenizden yanayız.
Yeni yılın ışıltısı: Sarı Cesaretin rengi sarı; kendine güveni, ışıltıyı ve aynı zamanda eğlenceyi temsil ediyor. Neredeyse her renkle kombinlenmesi mümkün sarı rengi, özellikle mor ve siyahla bütünleştirmenizden yanayız.
Renklerin en sıcağı: Kırmızı

                                    Özellikle yılbaşı gecesinde tercih edilen kırmızı renk, yeni sezonun da favori renkleri arasında baş köşede yer alıyor. Bu yıl da kırmızıdan vazgeçmeniz için hiçbir neden yok. Trendlerde başrol oyuncusu olmaya devam eden kırmızı rengi, neredeyse her renk ve desenle kombinlemek de mümkün.
Renklerin en sıcağı: Kırmızı Özellikle yılbaşı gecesinde tercih edilen kırmızı renk, yeni sezonun da favori renkleri arasında baş köşede yer alıyor. Bu yıl da kırmızıdan vazgeçmeniz için hiçbir neden yok. Trendlerde başrol oyuncusu olmaya devam eden kırmızı rengi, neredeyse her renk ve desenle kombinlemek de mümkün.
Hem şık hem sıcak: Lila

                                    Pembelere, morlara özgürlük! Yeni sezonun en popüler renkleri arasında, sakin ve romantik bu lila renk de bulunuyor. Dingin, durağan, oldukça feminen bir görünüm sağlayacak bu renk, özellikle koyu mor ya da siyah ile kombinlenmeli.
Hem şık hem sıcak: Lila Pembelere, morlara özgürlük! Yeni sezonun en popüler renkleri arasında, sakin ve romantik bu lila renk de bulunuyor. Dingin, durağan, oldukça feminen bir görünüm sağlayacak bu renk, özellikle koyu mor ya da siyah ile kombinlenmeli.
Asaletin ve karanlığın sembolü: Kahverengi

                                    Özellikle kış mevsiminde tercih edilen bu koyu renk, yeni sezona hem şıklık hem güç katacağa benziyor. Birçok renkle kombinlenmesi uygun olsa da, özellikle koyu renkler tercihiniz olmalı. Koyu yeşiller, koyu hardal sarıları ya da morlar... Sezonun en şıkı olmak zor değil. Özgürleştikçe modernleşir, özgünleşirsiniz.
Asaletin ve karanlığın sembolü: Kahverengi Özellikle kış mevsiminde tercih edilen bu koyu renk, yeni sezona hem şıklık hem güç katacağa benziyor. Birçok renkle kombinlenmesi uygun olsa da, özellikle koyu renkler tercihiniz olmalı. Koyu yeşiller, koyu hardal sarıları ya da morlar... Sezonun en şıkı olmak zor değil. Özgürleştikçe modernleşir, özgünleşirsiniz.
Evrensel ton: Gri

                                    Gri evrensel bir gölgedir; dekorasyondan tutun, aksesuar, kıyafet her alanda başrol renklerden biridir. Tüm dünyada kullanılan ortak bir tondur. Sonbaharın en uyumlu tonlarından gri, yeni sezonda en şık olmanız için yeniden yanınızda olmaya hazırlanıyor.
Evrensel ton: Gri Gri evrensel bir gölgedir; dekorasyondan tutun, aksesuar, kıyafet her alanda başrol renklerden biridir. Tüm dünyada kullanılan ortak bir tondur. Sonbaharın en uyumlu tonlarından gri, yeni sezonda en şık olmanız için yeniden yanınızda olmaya hazırlanıyor.
Zıtlıklardan korkmayın!

                                    Moda ve trendi yakalamak, sizin ne kadar özgür, özgün olduğunuzla ilintilidir. Siz ne kadar yaratıcı olursanız, bir o kadar şık ve dikkat çekici görünürsünüz. Yeni yılın en sıcak renklerinden turuncu ile zıtlıkların ta kendisini yakalamanız mümkün. Dediğimiz gibi, yeter ki korkmayın.
Zıtlıklardan korkmayın! Moda ve trendi yakalamak, sizin ne kadar özgür, özgün olduğunuzla ilintilidir. Siz ne kadar yaratıcı olursanız, bir o kadar şık ve dikkat çekici görünürsünüz. Yeni yılın en sıcak renklerinden turuncu ile zıtlıkların ta kendisini yakalamanız mümkün. Dediğimiz gibi, yeter ki korkmayın.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >