Yılan Hikayesi'nin Rambo Berk'inin son hali görenleri şaşırttı!

Yılan Hikayesi
Yılan Hikayesi

Bir zamanların efsane dizisi Yılan Hikayesi'nin Rambo'su Ferhat Yılmaz, son haliyle şaşırttı!

Türk televizyon tarihinin en beğenilen dizileri arasında yer alan Yılan Hikayesi'nin Rambo Berk karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Ferhat Yılmaz, son haliyle görenleri şaşırttı.

Fazla kilolarıyla akıllara yer edinen Yılmaz, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, değişen yaşam tarzını ve verdiği kiloları takipçileriyle paylaştı.

Nasıl kilo verdiğini anlattı!

                                    Yılmaz, verdiği bir röportajda nasıl zayıfladığını açıkladı:. Galatasaray Kulübü'nde eski milli kürekçiyken de kilolu olduğunu belirten Yılmaz, mide küçültme ya da balon taktırma gibi operasyonlara kesinlikle başvurmadığının söyledi.
Nasıl kilo verdiğini anlattı! Yılmaz, verdiği bir röportajda nasıl zayıfladığını açıkladı:. Galatasaray Kulübü'nde eski milli kürekçiyken de kilolu olduğunu belirten Yılmaz, mide küçültme ya da balon taktırma gibi operasyonlara kesinlikle başvurmadığının söyledi.
''Kendimi daha mutlu hissediyorum''

                                    Başarılı oyuncu; ''Uzmanlar, çok sayıda testle kilo alma sebebimi çok detaylı bir şekilde araştırdı. Sonrasında metabolik mini by-pass ameliyatıyla da bir hafta içerisinde planlanan program dahilinde kilo vermeye başladım. Kilo verdikçe kendimi daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum'' açıklamasında bulundu.
''Kendimi daha mutlu hissediyorum'' Başarılı oyuncu; ''Uzmanlar, çok sayıda testle kilo alma sebebimi çok detaylı bir şekilde araştırdı. Sonrasında metabolik mini by-pass ameliyatıyla da bir hafta içerisinde planlanan program dahilinde kilo vermeye başladım. Kilo verdikçe kendimi daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum'' açıklamasında bulundu.
1 ayda 26 kilo verdi

                                    Ameliyat sonrası yaklaşık bir ayda 26 kilo veren Yılmaz, artık uyku düzensizlikleri, boyun, sırt ağrıları, gece horlamalarının kesildiğini belirterek kronik rahatsızlıklarının son bulduğunu açıkladı.
1 ayda 26 kilo verdi Ameliyat sonrası yaklaşık bir ayda 26 kilo veren Yılmaz, artık uyku düzensizlikleri, boyun, sırt ağrıları, gece horlamalarının kesildiğini belirterek kronik rahatsızlıklarının son bulduğunu açıkladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >