Yıldız futbolcunun çocukluk halini görenler inanamıyor

Caner Erkin çocukluk hali
Caner Erkin çocukluk hali

Yıldız futbolcunun çocukluk fotoğrafını görenler gözlerine inanamıyor! Çiçeği burnunda baba, başarılı futbolcuyu siz tanıyabildiniz mi?

Eşi Caner Erkin'in çocukluk fotoğrafını paylaşıp doğum gününü kutlayan Şükran Ovalı'nın romantik mesajı herkesi mest etti. Caner'in çocukluktan bu yana değişmediği dikkatlerden kaçmadı.

Caner hiç değişmemiş!

                                    Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Beşiktaşlı futbolcu eşi Caner Erkin'in doğum gününü Instagram'dan yazdığı mesajla kutladı. Ovalı, "İyi ki doğdun sevgilim.. iyi ki tanıdım o kocamaaan kalbini,iyi ki gördüm eşsiz merhametini.. seni gerçekten tanıyanlar bilir ki gülmek,güldürmek, senin işin:) neşen, kahkahan ,eksilmesin hiç.. sen hep başımızda ol canım eşim 🙏🏻 binlerce şükür yollarımız kesişti ve iyi ki vazgeçmedin benden ... bak şimdi biz olduk Aile olduk..sana çok aşığım❤️ o güzel yüreğinden geçen her şey olsun.. seniii çoooook seviyorum nice yıllar beraber olalım sağlıkla🙏🏻 huzurla.. kalbimiz gibi olsun ömrümüz" notuyla eşinin doğum gününü kutladı.
Caner hiç değişmemiş! Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Beşiktaşlı futbolcu eşi Caner Erkin'in doğum gününü Instagram'dan yazdığı mesajla kutladı. Ovalı, "İyi ki doğdun sevgilim.. iyi ki tanıdım o kocamaaan kalbini,iyi ki gördüm eşsiz merhametini.. seni gerçekten tanıyanlar bilir ki gülmek,güldürmek, senin işin:) neşen, kahkahan ,eksilmesin hiç.. sen hep başımızda ol canım eşim 🙏🏻 binlerce şükür yollarımız kesişti ve iyi ki vazgeçmedin benden ... bak şimdi biz olduk Aile olduk..sana çok aşığım❤️ o güzel yüreğinden geçen her şey olsun.. seniii çoooook seviyorum nice yıllar beraber olalım sağlıkla🙏🏻 huzurla.. kalbimiz gibi olsun ömrümüz" notuyla eşinin doğum gününü kutladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >