Yıllarca koynunda yılan besledi: Dünyaca ünlü yıldızın hırsızı en yakınından çıktı

İşte 10 milyon dolarlık soygunun perde arkası!

Paris'te saldırıya uğrayan Kim Kardashian'ı kenti gezdirmesi için tuttuğu şoför, hırsızı çıktı.
Paris soygunu şüphelisi şoför çıktı
ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın 3 ay önceki Paris soygunuyla alakalı yakalanan 17 kişiden birinin Kardashian tarafından tutulan şoför olduğu ortaya çıktı.
Paris soygunu şüphelisi şoför çıktı ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın 3 ay önceki Paris soygunuyla alakalı yakalanan 17 kişiden birinin Kardashian tarafından tutulan şoför olduğu ortaya çıktı.
Tutuklandılar!
Fransız polisi, tutuklananlar arasında Kim Kardashian'ın yanında da fotoğraflanan Gary Madar (27) ve abisi Michael Madar'ın da bulunduğunu açıkladı.
Tutuklandılar! Fransız polisi, tutuklananlar arasında Kim Kardashian'ın yanında da fotoğraflanan Gary Madar (27) ve abisi Michael Madar'ın da bulunduğunu açıkladı.
10 milyon dolarlık soygun 
10 milyon dolarlık soygunun planını Madar Kardeşler'in yaptığı düşünülüyor.
10 milyon dolarlık soygun 10 milyon dolarlık soygunun planını Madar Kardeşler'in yaptığı düşünülüyor.
Evlilik yüzüğü geri gelecek
İki kardeşin en azından Kardashian'ın 5 milyon dolarlık evlilik yüzüğünü geri getirmeye yardımcı olabileceği söyleniyor.
Evlilik yüzüğü geri gelecek İki kardeşin en azından Kardashian'ın 5 milyon dolarlık evlilik yüzüğünü geri getirmeye yardımcı olabileceği söyleniyor.
Her şey planlı
Ünlülere ulaşım hizmeti sunan New York'taki bir şirkette çalışan Gary Madar, mücevher düşkünü olan Kardashian işi kendisine geldiğinde Paris'te aynı işi yapan abisine haber verdi. Abisi de hırsızları ayarladı.
Her şey planlı Ünlülere ulaşım hizmeti sunan New York'taki bir şirkette çalışan Gary Madar, mücevher düşkünü olan Kardashian işi kendisine geldiğinde Paris'te aynı işi yapan abisine haber verdi. Abisi de hırsızları ayarladı.
DNA'lar sayesinde belirlenecek
Hırsızlar en uygun zamanda otele girerek soygunu gerçekleştirdi. Ancak Fransız polisi olay yerinde bulunan DNA'lar sayesinde soygunu kimin yaptığını belirleyecek.
DNA'lar sayesinde belirlenecek Hırsızlar en uygun zamanda otele girerek soygunu gerçekleştirdi. Ancak Fransız polisi olay yerinde bulunan DNA'lar sayesinde soygunu kimin yaptığını belirleyecek.
Birçok ünlü isimle de çalıştı
Gary Madar daha önce de Nicole Kidman ve P. Diddy sahne isimli Sean Combs GİBİ ünlü isimlere hizmet vermişti.
Birçok ünlü isimle de çalıştı Gary Madar daha önce de Nicole Kidman ve P. Diddy sahne isimli Sean Combs GİBİ ünlü isimlere hizmet vermişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >