Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler 2 ile geri döndü

Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak 2 ekibi.
Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak 2 ekibi.

Yılmaz Erdoğan yıllar önce yaptığı Çok Güzel Hareketler serisiyle ekranlara geri döndü. Yayınlanan ilk seride Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak gibi isimlerin ünlü olduğu program, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. İlk bölümü BKM Mutfak ekibiyle birlikte izleyen Erdoğan öğrencilerine övgüler yağdırdı.

Sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Çok Güzel Hareketler 2. seriyle ekranlara geri döndü. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği seride 22 kişilik oyuncu kadrosu var. Yıllar önce 2005 yılında kurulan ve 2007 yılında yayın hayatına başlayıp sektöre birçok ünlü isim kazandıran Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeniden başladı.Program pazar günleri Kanal D ekranlarında olacak. Yayınlandığında oldukça izlenen BKM Mutfak 2 serisinden de beklentiler büyük. İlk seride olduğu gibi sunuculuğunu yine Erdoğan yapacak. 22 kişilik oyuncu kadrosunda, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Safa Sarı,Cihan Talay, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Begüm Çağla Taşkın,Metin Pıhlıs,Yasin Çam,Gürhan Altundaşar,Gözde Şencan,Batuhan Soyaslan,Hilmi Deler,Engin Demircioğlu, Eda Nur Hancı, Fatma Tezcan,Ayşegül Yılmaz, Hamza Yazıcı,Cemile Çiğdem Canyurt,Ecem Sena Bayır yer alıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar birinci ekip.
Çok Güzel Hareketler Bunlar birinci ekip.

Film yapmışlardı

2007 yılında yayınlanan ve birçok isimle bizi buluşturan Çok Güzel hareketler Bunlar ilk serisi çok tutulmasının ardından sinemaya taşınmıştı.

26 Mart 2010 yılında vizyona giren film, 1.141.844 seyirciyle 9.501.115,00 TL hasılat elde etmişti. Film, yaz sıcağında deniz-kum-güneş tadı yakalamak isteyenler, tatilde aşkın peşinde olanlar, güneye gidemeyip evde sivrisineklerle tepişenler, sadece günübirlikçi olarak denizle hasret giderenler, yazı mezuniyet balosu ile karşılamak için önce mahalleliyle didişenler, yaz tatilinin en güzel hediyesi bisikletin değerini bilemeyenler, tatile uçakla gidenlerle tatili bitip okula dönerken hala ayakları yerden kesilenlerin yaz hikayelerini anlatıyor. Mutfak ekibinin kendine özgü konseptinin sinemanın imkanlarıyla buluştuğu ilk film olması da özellikleri arasında yer alıyor.

Çok Film Hareketler Bular filminden bir kare.
Çok Film Hareketler Bular filminden bir kare.

Filmi hatırlamanız için fragmanını sizinle paylaşıyoruz;

Oğuzhan ve İbrahim de film yaptı

Çok Güzel Bunlar ilk serisiyle ünlenen ve iyi bir kitleye sahip olan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Yol Arkadaşım 1 ve 2. serileriyle karşımıza çıktılar. Oldukça beğenilen bu iki seriden ilki, 2.060.866 seyirci 22.603.508,83 TL hasılat, ikincisi ise, 2.335.718 seyirci 29.777.664,00 TL hasılat elde etmişti.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak.
Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak.

Öğrencilerini övdü

  • İlk bölümü ekiple birlikte izleyen Yılmaz Erdoğan oyuncularına övgüler yağdırdı. Erdoğan,
  • “Yıllar önce BKM Mutfak’tadikilen ağacı yeşertmeye devam ettiğiniz için, o günkü fikrin doğru olduğunu bugün de ispat ettiğiniz için sizi çok seviyorum'' dedi.
Erdoğan BKM Mutfak ekibiyle ilk bölümü izledi.
Erdoğan BKM Mutfak ekibiyle ilk bölümü izledi.

Tanıtımı yayınlanmıştı

Yılmaz Erdoğan'ın sunduğu BKM Mutfak 2 serisinin tanıtımları YouTube'dan yayınlanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >