Yolculuğunuzu en mükemmel hale getirmenizi sağlayacak 5 uçuş sırrı

İyi bir uçuş yapmanın püf noktaları

Seyahatlerinizde tercih ettiğiniz araç uçaksa, çok daha iyi ve profesyonel bir yolculuk etmeniz mümkün. Bunu sağlamanız ise içeriğimizi okumanızla mümkün.

İçeriği hazırlayan editörünüz de dahil olmak üzere birçok kişi, seyahatlerinde uçak yolculuğunu tercih eder eminiz.

Peki yolculuğunuz keyifli ve güzel geçsin istemez misiniz? O halde sizlere sunduğumuz bu 5 sırrı bir değerlendirin deriz.

Eminiz yolculuğunuz oldukça rahat ve keyifli geçecek:

Biletinizi ayırmak için en uygun zaman: 14.30
Çoğu uçak bileti hafta sonu satın alınır. Bu biletlerin işleme koyulması en az bir gün sürer. Bizim sizlere önerimiz biletlerinizi her zaman Salı günü öğleden sonra 14.30'da almanız.
Biletinizi ayırmak için en uygun zaman: 14.30 Çoğu uçak bileti hafta sonu satın alınır. Bu biletlerin işleme koyulması en az bir gün sürer. Bizim sizlere önerimiz biletlerinizi her zaman Salı günü öğleden sonra 14.30'da almanız.
Nem oranı önemli
Uçak kabinlerinde nem oranı % 20'den azdır. Kuru bir ortamda çok daha hızlı su kaybına uğrayacaksınız, bu yüzden uçuşunuzdan önce bir su şişesi yanınıza muhakkak alın.
Nem oranı önemli Uçak kabinlerinde nem oranı % 20'den azdır. Kuru bir ortamda çok daha hızlı su kaybına uğrayacaksınız, bu yüzden uçuşunuzdan önce bir su şişesi yanınıza muhakkak alın.
Bebeksiz bir uçuş
Eğer bir bebeğin yanında oturmak istemiyorsanız tercihiniz, gece geç saat uçuşları ya da sabahın erken vakitleri olsun. Zira uzmanlar da, yeni ebeveynlerin çoğunun bu saat aralıklarında uçuşu tercih etmeyeceklerini belirtiyorlar. Ayrıca yine bu kapsamda, cam kenarlarından da uzakta durun.
Bebeksiz bir uçuş Eğer bir bebeğin yanında oturmak istemiyorsanız tercihiniz, gece geç saat uçuşları ya da sabahın erken vakitleri olsun. Zira uzmanlar da, yeni ebeveynlerin çoğunun bu saat aralıklarında uçuşu tercih etmeyeceklerini belirtiyorlar. Ayrıca yine bu kapsamda, cam kenarlarından da uzakta durun.
Daha iyi bir hizmet
Daha iyi hizmet almak için uçağın arkasında oturun. Uçuş görevlisine daha yakın oturursanız, cevap vermeleri daha çabuk olur. Ayrıca size ekstra içecekler vermeleri de daha kolay olacaktır.
Daha iyi bir hizmet Daha iyi hizmet almak için uçağın arkasında oturun. Uçuş görevlisine daha yakın oturursanız, cevap vermeleri daha çabuk olur. Ayrıca size ekstra içecekler vermeleri de daha kolay olacaktır.
Her şeyin vakitli olanı
Daha kolay bir uçuşa geçiş süreci yaşamak isterseniz, yapmanız gereken sadece erken check-in yapmak olsun.
Her şeyin vakitli olanı Daha kolay bir uçuşa geçiş süreci yaşamak isterseniz, yapmanız gereken sadece erken check-in yapmak olsun.
Her şeyiniz tamamsa; iyi yolculuklar!
Her şeyiniz tamamsa; iyi yolculuklar!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / BUSİNNESSİNDER