YouTuber Reynmen'den Acun'a ret: "Onun adamı olmam"

Reynmen ve Acun Ilıcalı.
Reynmen ve Acun Ilıcalı.

Ünlü YouTuber Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş geçtiğimiz günlerde 'Derdim Olsun' şarkısını yayınlamış ve şarkı Türkiye rekorunu kırarak 24 saat içinde en çok izlenen klip olmuştu. Şarkısını yayınladıktan sonra gündemden düşmeyen Reynmen, Acun Ilıcalı'nın kendisine sunuculuk teklif ettiğini ancak 'kimsenin adamı olmam' diyerek teklifi reddettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda Cem Yılmaz'la da akrabalığı olan Aktaş, ''yaptığım işlerin başkasına mal edilmesini istemiyorum'' dedi.

YouTube'da 3 milyon takipçisi bulunan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın yayınladığı son video klibi 'Derdim Olsun' ile 82 milyon izlenme oranına ulaşarak kısa zaman içinde rekor kırdı. Aktaş klibiyle ilgili çıkan çalıntı iddialarına da, ''İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar'' diyerek cevap vermiş ve iddiaları yalanlamıştı. Reynmen aynı zamanda Acun Ilıcalı'dan sunuculuk teklifi aldığını ancak reddettiğini açıklamıştı. YouTuber, teklifi reddetmesiyle ilgili ''Kimsenin adamı olmam, birinin adamı olarak konumlanmak istemiyorum'' dedi.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuk teklifini kabul etmedi.
Acun Ilıcalı'nın sunuculuk teklifini kabul etmedi.

'Başarılarımın kimseye mal edilmesini istemiyorum'

Reynmen verdiği bir röportajda Cem Yılmaz'la olan akrabalığından da bahsetti. ''Cem Yılmaz annemin 16 yılda bir görüştüğü kuzeni'' diyen Aktaş sözlerine söyle devam etti, ''Cem Yılmaz dayımın oğlu değil annemin kuzeni. Üstelik annemle de 16 yılda bir kez görüşüyorlar. Yaptığım işlerden haberi yok. 4 - 5 yıldır yaptığım işleri birine mal etmek bana haksızlık değil mi?'' dedi.

Uzun yıllardır YouTuber'lık yapan Reynmen'in son video klibi 80 milyon izlenmeyi geçti.
Uzun yıllardır YouTuber'lık yapan Reynmen'in son video klibi 80 milyon izlenmeyi geçti.

'Siyasi tarafa çekilmesin'

Yusuf Aktaş klibin Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle alakalı olduğu iddialarına,''Şarkının ya da klibin herhangi bir siyasi tarafa mal edilmesini isteniyorum. O yüzden Allah bilir diyerek geçelim'' demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >