Zihninizi geliştirmenize yardımcı olacak faydalı uygulamalar

Nörobilim
Nörobilim

Beyin fonksiyonlarınızı geliştirmek için birbirinden faydalı telefon uygulamaları.

Lumosity
Nörobilimciler tarafından tasarlanan uygulamada birçok farklı egzersiz vardır. Uygulamanın amacı ise hafızayı güçlendirmek, hızlı düşünmeye yardımcı olmak, problem çözmek ve beynimizin esnek düşünmesini sağlamaktır. Bunu yaparken içerisindeki farklı oyunlar ile eğlenirken zihin faaliyetlerinizi geliştirebilirsiniz. Deneme sürümünün yanında Premium üyeliği ile daha farklı uygulamalara da erişim sağlayıp sizin için daha faydalı aşamaya geçebilirsiniz.
Lumosity Nörobilimciler tarafından tasarlanan uygulamada birçok farklı egzersiz vardır. Uygulamanın amacı ise hafızayı güçlendirmek, hızlı düşünmeye yardımcı olmak, problem çözmek ve beynimizin esnek düşünmesini sağlamaktır. Bunu yaparken içerisindeki farklı oyunlar ile eğlenirken zihin faaliyetlerinizi geliştirebilirsiniz. Deneme sürümünün yanında Premium üyeliği ile daha farklı uygulamalara da erişim sağlayıp sizin için daha faydalı aşamaya geçebilirsiniz.
Happify
Bu uygulamanın diğer uygulamalardan farkı zihninizi geliştirmenin yanında sizi daha olumlu düşünmeye ve stresten kurtulmaya yardımcı bir uygulama olarak kullanıcılara sunulmuştur.
Happify Bu uygulamanın diğer uygulamalardan farkı zihninizi geliştirmenin yanında sizi daha olumlu düşünmeye ve stresten kurtulmaya yardımcı bir uygulama olarak kullanıcılara sunulmuştur.
Fit Brains Trainer
Nöropsikiyatrist Dr. Paul Nussbaum tarafından geliştirilen uygulamada 350'den fazla aşama vardır. Her aşamada önceki aşamanın daha hızlandırılmış, zorlaştırılmış hali veya daha farklı bir kategori vardır. Kullanıcı her bir aşamayı geçtiğinde uygulama bunu kaydeder ve belirli seviyelerde kişisel tavsiyelerde bulunarak zihnimizin daha fazla gelişmesine yardımcı olur.
Fit Brains Trainer Nöropsikiyatrist Dr. Paul Nussbaum tarafından geliştirilen uygulamada 350'den fazla aşama vardır. Her aşamada önceki aşamanın daha hızlandırılmış, zorlaştırılmış hali veya daha farklı bir kategori vardır. Kullanıcı her bir aşamayı geçtiğinde uygulama bunu kaydeder ve belirli seviyelerde kişisel tavsiyelerde bulunarak zihnimizin daha fazla gelişmesine yardımcı olur.
Diğerlerinden farklı bir uygulama: Eidetic
Bu uygulamayı diğer uygulamalardan farklı kılan özelliği ise zihninizi geliştirmenin yanında sizin hayatınızda önemi olduğunu düşündüğünüz şeyleri de sürekli size hatırlatmasıdır. Nasıl çalışıyor bu uygulama? Uygulamaya girdikten sonra unutmak istemediğiniz bir tarihi veya telefon numarasını kaydediyorsunuz. Ve farklı süreler ile size bu bilgileri sorar. Veya yabancı dil öğrenirken girdiğiniz kelimeleri hatırlamanız açısından ve kendinizi sınamanız açısında oldukça başarılı bir uygulamadır.
Diğerlerinden farklı bir uygulama: Eidetic Bu uygulamayı diğer uygulamalardan farklı kılan özelliği ise zihninizi geliştirmenin yanında sizin hayatınızda önemi olduğunu düşündüğünüz şeyleri de sürekli size hatırlatmasıdır. Nasıl çalışıyor bu uygulama? Uygulamaya girdikten sonra unutmak istemediğiniz bir tarihi veya telefon numarasını kaydediyorsunuz. Ve farklı süreler ile size bu bilgileri sorar. Veya yabancı dil öğrenirken girdiğiniz kelimeleri hatırlamanız açısından ve kendinizi sınamanız açısında oldukça başarılı bir uygulamadır.
Elevate
Bu uygulama için biraz da olsa İngilizce bilmeniz gerekmektedir. Sebebi ise duymaya bağlı veya konuşmaya bağlı farklı oyunlar sunmaktadır. Daha çok analitik düşünmeye dayalı bu uygulama ile hem zihninizi hem de yabancı dilinizi belli bir düzeyde geliştirebilirsiniz.
Elevate Bu uygulama için biraz da olsa İngilizce bilmeniz gerekmektedir. Sebebi ise duymaya bağlı veya konuşmaya bağlı farklı oyunlar sunmaktadır. Daha çok analitik düşünmeye dayalı bu uygulama ile hem zihninizi hem de yabancı dilinizi belli bir düzeyde geliştirebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >