Bayramda gidebileceğiniz 3 kahvaltı mekanı 🙌

Bayramda gidebileceğiniz 3 kahvaltı mekanı 🙌

Bayram için üç kahvaltı mekanı önerisiyle geldik!

📌 Ethem Efendi Kahvaltı, Erenköy
Yalnızca kahvaltı hizmeti sunan mekan, İstanbul-Erenköy'de bulunuyor. Serpme kahvaltı konseptiyle birlikte organik ve yerel ürünlerin tercih edilmesi dikkat çekiyor. Gün içerisinde 8:30-17:00 saatleri arasında keyifle kahvaltı yapabileceğiniz mekanda gözleme pişiren hanımefendiler sizi karşılıyor. Sınırsız pişinin olduğu bu yerde kullanılan ürünler doğal ve Ege ve Antalya'nın köylerindeki bahçelerden taze taze toplanarak size sunuluyor. Erzurum'dan getirtilen lor peyniri üzerine kendilerinin yaptığı karadur reçeli ise imza lezzetlerinden. Rize çayının eşlik ettiği keyifli kahvaltı kişi başı 145₺.

📌 Arada Endülüs, Karaköy
İstanbul-Karaköy'de kahvaltı edebileceğiniz mekan sizi Lübnan mutfağına davet ediyor. Mekandaki her detay dikkat çekici olmasının yanı sıra geleneksel lezzetlere açık olanlara güzel bir deneyim sunabilir. Klasik bir kahvaltının dışında farklı meze çeşitleri deneyerek kahvaltınıza sınırsız çay dahil ediliyor. Otantik bir atmosferle karşılaşacağınız bu yerde gün boyu istediğiniz saatte kahvaltı servisi yapılıyor. Farklı tatta lezzetler denemek isteyenler için Lübnan kahvaltısı kişi başı 159₺.

📌 Kai Çengelköy
Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı hizmeti veren Kai, İstanbul-Çengelköy'de yer alıyor. Refi Paşa Yalısı'nda bulunan mekan, serpme kahvaltısında yöresel lezzetlere yer veriyor. Çamoluk Yaylası'ndan süzme çiçek balı, Afyon'dan sucuk, Tokat'tan çemen, Erzincan'dan tulum peyniri gibi birçok lezzeti sunmasının yanı sıra özel olarak tasarlanan geometrik desenlerle dizayn edilmiş bu mekan göze de hitap ediyor. Eğer, grup olarak gidebileceğiniz bir yer arıyorsanız, yalının üst katında yer alan özel odalar güzel bir seçenek olabilir. Günün hangi saati olursa olsun; kahvaltı yapmak isteyenler için ücretler iki kişilik 320₺; üç kişilik 455₺.