14 yaşındaki çocuğun iddiaları şoke etti: Arabada bana mavi bir hap vererek bunu bana içirdi

Samsun’da öz babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını iddia eden 14 yaşındaki B.Ü.'nin iddiaları şoke etti.
Samsun’da öz babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını iddia eden 14 yaşındaki B.Ü.'nin iddiaları şoke etti.

Samsun’da 14 yaşındaki B.Ü., babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu. B.Ü. “Devlete sığındım ve devletten yardım istiyorum. Şikayetçi olduk ancak şu an hala dışarıda geziyor. Ben onun yüzünden sokağa çıkmaya korkuyorum” ifadelerini kullandı.

Samsun’da öz babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını iddia eden 14 yaşındaki B.Ü.'nin iddiaları şoke etti.

Küçüklüğünden bu yana babasının uyuşturucu madde paketleyerek kendisine zorla sattırdığını iddia eden B.Ü., satışın yanı sıra bu maddeleri kendisine de zorla içirdiğini de öne sürdü.

Evden kaçarak teyzesine sığındı

Babasının kendisine zorla alkol ve uyuşturucu kullandırdıktan sonra taciz ettiğini de iddia eden kız çocuğu, evden kaçarak teyzesine sığındı.

Korktuğu için annesine bir şey anlatmayan ve tüm yaşadıklarını teyzesiyle paylaşan küçük kız, daha sonra savcılığa giderek babasından şikayetçi oldu.

“Bunu içtiğimde direk midem bulandı ve hiçbir şey hatırlamamaya başladım”

Babasının kendisine uyuşturucu sattırdığını ve tacizde bulunduğunu iddia eden B.Ü. "Beni bir gün araba kullandırma bahanesiyle dışarı çıkardı. Arabada bana mavi bir hap vererek bunu bana içirdi.

Ben bunu içtiğimde direk midem bulandı ve hiçbir şey hatırlamamaya başladım. Sürekli o bir şeyler paketleyerek bana ‘bunları oraya buraya götür’ diyordu. Ben de ne olduğunu bilmeden götürüyordum. Ben son zamanlarda anlamaya başladım uyuşturucu madde olduğunu” şeklinde konuştu

Korktuğu için derdini kimseye anlatamadığını belirten B.Ü. sözlerine şöyle devam etti:

  • “Teyzemin sayesinde gidip şikayetçi oldum. Onun yüzünden çocukluğumu yaşayamadım. Benim yaşıtlarım parklarda oynarken ben onun zoruyla bilmediğim kişilere uyuşturucu getirip götürdüm. Şimdi ise devlete sığındım ve devletten yardım istiyorum. Şikayetçi olduk; ancak şu an hala dışarıda geziyor. Ben onun yüzünden sokağa çıkmaya korkuyorum. Bize lütfen yardım etsinler”

Olayla ilgili konuşan B.Ü.’nün annesi G.Ç. ise şunları aktardı:

  • “Kızım kaçıp teyzesinin yanına sığınmış. Bana korkudan anlatamamış. Ben zaten şüphelenmiştim. Kızımı ben dikkatli olması konusunda uyarıyordum. 2 yıl oldu ben o şahıstan boşandım. Ancak sürekli evimize girerek bizi rahatsız ediyordu. Ben yokken de eve gelip gidiyordu. Benim çocuklarımın yaşadıklarını başkaları yaşamasın istiyorum.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >