17 yaşından beri uyuşturucu kullanan genç kızın son halini görünce çok şaşıracaksınız!

Bağımlı
Bağımlı

17 yaşından beri kullandığı uyuşturucuyu bıraktıktan sonra, bakın nasıl değişti!

17 yaşından beri uyuşturucu kullanan Dejah Hall'ın son halini görünce şoke olacaksınız.

17 yaşından beri bağımlı!

                                    
                                    17 yaşından beri uyuşturucu kullanan Dejah Hall, bağımlılığından vazgeçti.
17 yaşından beri bağımlı! 17 yaşından beri uyuşturucu kullanan Dejah Hall, bağımlılığından vazgeçti.
"Tek yapmak istediğim acılarımdan uzaklaşmaktı"

                                    Dejah Hall, 17 yaşındayken psikolojik tedavi görmeye başlar; sonraları ilaçlarını ve terapilerini ihmal edince bu bataklığa sürüklenir.
Dejah o zamanlar için, “Tek yapmak istediğim acılarımdan uzaklaşmaktı. Hayatta başka hiçbir şey istemiyordum. Her gün her dakika boyunca her şeyden soyutlanmış bir şekilde yaşamak istiyordum” diyor.
"Tek yapmak istediğim acılarımdan uzaklaşmaktı" Dejah Hall, 17 yaşındayken psikolojik tedavi görmeye başlar; sonraları ilaçlarını ve terapilerini ihmal edince bu bataklığa sürüklenir. Dejah o zamanlar için, “Tek yapmak istediğim acılarımdan uzaklaşmaktı. Hayatta başka hiçbir şey istemiyordum. Her gün her dakika boyunca her şeyden soyutlanmış bir şekilde yaşamak istiyordum” diyor.
İşte son hali!
İşte son hali!
Dedesi hayatının dönüm noktası oldu!

                                    Bir gün dedesini ziyarete giden Dejah'ın tüm hayatı değişir. Dedenin torununa gösterdiği sevgi, torununun gözlerinin açılmasına yardımcı olur.Dejah bir anda kendinden nefret etmeye başlar ve değişmek istediğini fark eder.Dejah, “Cezaevinde uyuşturucu bulmak dışarıda uyuşturucu bulmaktan daha kolay. Ancak uyuşturucuyu bırakmayı seçtim” diyor.
Dedesi hayatının dönüm noktası oldu! Bir gün dedesini ziyarete giden Dejah'ın tüm hayatı değişir. Dedenin torununa gösterdiği sevgi, torununun gözlerinin açılmasına yardımcı olur.Dejah bir anda kendinden nefret etmeye başlar ve değişmek istediğini fark eder.Dejah, “Cezaevinde uyuşturucu bulmak dışarıda uyuşturucu bulmaktan daha kolay. Ancak uyuşturucuyu bırakmayı seçtim” diyor.
Bir de kızı var!

                                    
                                    Bugün Dejah 26 yaşında ve dört yıldır uyuşturucu kullanmıyor.Dış görünüşünde de sağlıklı bir değişim olan genç kadının artık bir de kızı var.
Bir de kızı var! Bugün Dejah 26 yaşında ve dört yıldır uyuşturucu kullanmıyor.Dış görünüşünde de sağlıklı bir değişim olan genç kadının artık bir de kızı var.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >