18 bin sağlık personeli alımı başvuruları işlemlerinin süresi uzatıldı

Arşiv
Arşiv

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan 18 bin sağlık personeli alımında bugün tamamlanması gereken başvuru işlemleri 30 Nisan'a kadar uzatıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından KPSS-2020/5 yerleştirme sonuçları ardından hastanelerde ve sağlık kurumlarında çalışmaya hak kazananlar hakkında yeni duyuru yayımlandı.

Daha önce 17 Nisan yani bugüne kadar Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/5 personel alımı işlemleri ertelendiği açıklanmasının ardından uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı başvuruların 30 Nisana kadar ertelendiği duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yeni duyurusu şöyle:

Covid-19 salgını ile etkin mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanlığınca yapılan düzenleme neticesinde; iller arası seyahatlerin izne tabi tutulmuş olması ve İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.04.2020 tarihli ve E.6484 sayılı Genelgesi ile otuz Büyükşehir ve Zonguldak ilinde sokağa çıkma yasağı ilan edilerek uygulanmış olması sebepleriyle hak sahiplerinin büyük bir kısmının süresi içinde başvuru evrakını teslim edemedikleri anlaşılmıştır.

  • Bu itibarla, KPSS-2020/5 göreve başlama işlemleri kapsamında; yerleşenlerin ikamet adreslerine bakılmaksızınbaşvuru ve göreve başlama süresi 30.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >