20 Haziran 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler
Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler

20 Haziran 2019 Perşembe günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 20 Haziran 2019 Perşembe günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Genelkurmay Çatı Davasında karar açıklandı: 141 kez ağırlaştırılmış müebbet

Merakla beklenen Genelkurmay 'çatı' davasında karar verildi. "Yurtta Sulh Konseyi" bağlantılı 16 kişi, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Türkiye'nin ikinci açık deniz petrol platformu Yavuz Sondaj Gemisi Akdeniz'e doğru yola çıktı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından satın alınan ikinci açık deniz petrol platformu Yavuz Sondaj Gemisi için Kocaeli'deki limanda tören düzenlendi. Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerini sürdüren Fatih'e ikinci sontaj gemimiz Yavuz eşlik edecek.

Facebook, 2020 yılında piyasaya süreceğini açıkladığı Libra isimli kripto parasını resmen tanıttı

Dünyanın birçok ülkesinde giderek popülerleşen 'kripto para' kavramı dev şirketleri de harekete geçirdi. Son olarak Facebook, 2020 yılında piyasaya süreceğini açıkladığı Libra isimli kripto parasını resmen tanıttı.

Google tarafından geliştirilen yeni algoritma, yüz meselesini 'sorun olmaktan' çıkaracak

Google tarafından oluşturulan özel geliştirici ekibi, son dönemlerin en büyük 'fotoğraf sorunlarından' birini ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. Google tarafından geliştirilen yeni algoritma, geniş açılı fotoğraflarda yanlara doğru esmeyen yüz meselesini 'sorun olmaktan' çıkaracak.

Netflix, Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde üyelik ücretlerinde artışa gitti

Türkiye'de en çok kullanılan platformlardan biri olan Netflix, bu sabah abonelik ücretlerine sessiz sedasız zam yaptı.Netflix, Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde üyelik ücretlerinde artışa gitti.

Bu hafta 3'ü yerli olmak üzere 10 film vizyona girecek

Yazın tatile gidecek kadar uzun izinleri olmayanlar için sinema ideal bir alternatif oluşturuyor. Başarılı yapımların vizyona girmesiyle birlikte sinema keyfini ikiye katlamakta mümkün. Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında 3'ü yerli olmak üzere 10 film vizyona girecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >