2019 model Volkswagen Touareg, Slovakya'dan Çin'e seyahatinden sonra resmen tanıtılacak

2019 touareg
2019 touareg

23 Mart'ta Pekin'de tanıtılacak olan yeni Volkswagen Touareg, lansman öncesi Slovakya'dan Çin'e doğru 11 ülkeden geçerek tamamlanacak uzun seyahatle reklam kampanyasını resmen başlattı.

Büyük yenilikleri beraberinde getirecek 2019 model geniş SUV Touareg'in tanıtımına hazırlanan Volkswagen, Slovakya'dan yola çıkan konvoyla resmi tanıtımın yapılacağı Çin'e kadar uzun bir seyahat düzenliyor. Böylece aracın reklam kampanyasını resmen başlatan Alman otomotiv devi, Pekin Otomobil Fuarı öncesi yeni aracına duyulan ilgiyi artırmaya çalışacak.

12 inç dijital gösterge ekranı, 15 inç bilgi/eğlence sistemi, ahşap/alüminyum süslemelere sahip iç mekan ve hem ön hem arkada yenilenen tasarımın eşlik edeceği 2019 model Touareg, geniş SUV segmentinde ihtiyaç duyduğu yenilenmeye kavuşacak.

Arteon'u andıran dış görünümüyle kendi sınıfında Volkswagen'in marka değerini artırması planlanan yeni nesil Touareg'in en dikkat çeken özelliği, saatte 37 kilometreden daha yavaş hızlarda arka tekerleri ön tekerlere zıt yönde çevirerek manevra kabiliyetini artırması olacak.

Amerika ve Japonya'da satılmayacak

Slovakya'dan başlayan yolculuğunda birkaç gün sonra Moğolistan'a ulaşacak olan Touareg, 23 Mart'ta Çin'de tanıtılacak. Aracın ABD ve Japonya gibi iki dev pazarda satışı olmayacak. Bu ülkelerdeki tüketiciler, Touareg'in daha uygun fiyatlı versiyonu Atlas ile yetinmek zorunda kalacak.

1-4 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Pekin Otomobil Fuarı, Volkswagen'in Touareg'i tanıtacağı nihai organizasyon olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >