'2019'un En İyi Uygulaması' Lokma, Google'dan sonra AppStore'da da zirvede!

​Lokma AppStore'da da en 'önde.'
​Lokma AppStore'da da en 'önde.'

Google Play'de 2019'un en iyi uygulaması seçilen GZT ailesinin üyesi Lokma, yeni bir başarıyı da App Store'da elde etti. Özenle paylaştığı yemek tariflerinin yanı sıra takipçilerine interaktif bir deneyim sunan Lokma, App Store'un 'öne çıkanlar' vitrinine taşındı.

GZT'nin Yemek Uygulaması Lokma, başarılı ve pratik tarifleri sayesinde her platformda kendisini göstermeye başladı. Yemek konusunda en iyi dijital platformlardan birisi olan Lokma geçtiğimiz günlerde açıklanan 2019'un Google Play'de yer alan en iyi uygulamalarından birisi oldu.

11 Kasım'da toplam 4 kategoride başlayan oy sürecinde kullanıcıların deneyimleri belirleyici oldu.
'En İyi Kişisel Gelişim Uygulamaları' kategorisinde GZT ailesinin yemek tarifleriyle dolu uygulaması Lokma büyük bir başarı kazanan uygulama oldu. Ancak Lokma'nın başarısı Google ile sınırlı kalmadı.

Lokma, AppStore'da ön planda!

Hazırladığı birbirinden özel tarifler Lokma'yı her geçen daha da ön plana çıkarıyor. Google Play'ın 'en iyilerinden' birisi olan Lokma şimdide AppStore'da öne çıkanlara taşındı.

Lokma, AppStore'da 'öne' çıktı.
Lokma, AppStore'da 'öne' çıktı.

Bu başarı hepimizin

Lokma'nın bu kadar başarılı olmasında şüphesiz sizin ilginiz ön planda yer alıyor. Severek takip ettiğiniz ve her yemek tarifimize özenle baktığınız için teşekkür ederiz. Lokma'yı daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla çıktığımız bu yolda şimdi bambaşka ve çok iyi yerlerdeyiz.

Lokma olarak ana sayfamızı her gün farklı bir yemekle güncelliyoruz.
Lokma olarak ana sayfamızı her gün farklı bir yemekle güncelliyoruz.

Lokma'da önceliğimiz her zaman daha pratik tarifler hazırlamak oldu. Bu konuda sizlerden gelen öneriler de bizim için her zaman ön planda oldu. Lokma olarak bir aile olduk ve sizinle birlikte büyümeye devam etmek istiyoruz!

Bu arada Instagram'da da Lokma olarak varız ve birbirinden özel postlar hazırlıyoruz. Her mevsime özel hazırladığımız yiyeceklerimiz ve sizi mutfakta daha pratik hale getirmek adına verdiğimiz püf noktalarımızla Instagram'da da yer alıyoruz.

  • Ayrıca, Play Store veya Apple Store'dan ücretsiz olarak indirebilir ve ana yemek tariflerinden tatlı tariflerine, kek tariflerinden nefis diyet tarifi menülerine ulaşabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >