3 günde 1 ton altın bozdurdular!

Arşiv
Arşiv

AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, döviz kurlarına yönelik saldırıdan sonra Adanalıların Türkiye'ye sahip çıktığını ve 3 günde 1 ton altın bozdurarak ekonomiye büyük destek verdiklerini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, döviz kurlarına yönelik saldırıdan sonra Adanalıların 15 Temmuz’da olduğu gibi Türkiye’ye sahip çıktığını ve 3 gün içerisinde 1 ton altın bozdurarak oynanan oyunun bozulmasına katkı sağladığını açıkladı.

Hayme Ana Kına Konağı’nın açılışında konuştu

Yüreğir Belediyesi tarafından Yavuzlar Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Osmanlı-Selçuklu mimarisi ile inşa edilen Hayme Ana Kına Konağı’nın açılışı AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

"Seyhan Nehri'nin güzelliklerini göreceğiz"

Adana’nın dünyada şehrin içinden nehrin geçtiği nadir kentlerden biri olduğunun altını çizen Jülide Sarıeroğlu, “Bugüne kadar Seyhan Nehri’nin güzelliğini yaşayarak maalesef hakkını vererek gerçekleştiremiyoruz. İnşallah millet bahçesiyle Seyhan Nehri’nin de hakkını vererek güzelliklerini yaşayacağız. Seyir terasında, şezlonglarda çayımızı kahvemizi içerek Seyhan Nehri’nin güzelliklerini göreceğiz” şeklinde konuştu.

3 günde 1 ton altın bozdurdular

Sarıeroğlu, son dönemlerde birtakım dalgalanmalar olduğunu ifade ederek, “Döviz kurlarına yönelik yaşadığımız bu süreçte maruz kaldığımız saldırıdan sonra Adanalı hemşehrilerimiz de bir kez daha 15 Temmuz’da olduğu gibi Türkiye’ye nasıl sahip çıkılır? bunu ortaya koydu. 3 gün içerisinde 1 ton altın bozdurarak üzerimizde oynanan bu oyunun bozulmasına katkı sağladı. Vatan nasıl sevilir? Millet nasıl kendini ortaya koyar? Bunun en önemli örneğini gösterdi” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >