30 bin lira maaş alacak: Profesyonel turist işe başladı

Efe Tanay
Efe Tanay

Muğla'nın Ortaca Belediyesince, Dalyan ve Sarıgerme destinasyonunu tanıtabilmek için “Türkiye’nin En İyi İşi” olarak organize edilen 'profesyonel turist' işe başladı.

Ortaca Belediyesince, Dalyan ve Sarıgerme destinasyonunu tanıtabilmek için organize edilen 'profesyonel turist' işe başladı.,

8 bin 235 kişi başvurmuştu

27 ülkeden başvuran 8 bin 235 kişi arasından profesyonel turist olarak seçilen Efe Tanay, sabah saatlerinde, projenin yürütücülüğünü üstlenen reklam ajansı yetkilileri ile Dalyan Mahallesindeki iskeleye geldi.

Efe Tanay
Efe Tanay

Gördüklerini fotoğraflıyor

  • Dalyan Kanalı’nda tekne turu yapan Tanay, tarihi kaya mezarları manzarası önünde bol bol fotoğraf çektirdi. Ardından, Caretta Carettaları ile ünlü İztuzu Plajı’nda denize girdi. Gördüklerini cep telefonu ile fotoğraflayan Tanay’ı yerli ve yabancı turistlerde ilgiyle izledi.
  • İztuzu’nun ardından Delikli Ada, Alagöl ve Köyceğiz Gölünü görme fırsatı bulan profesyonel turist Tanay, bölgenin doğasına hayran kaldığını söyledi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşacak

Projeyi, Dalyan ve çevresinin tanıtımı için iyi bir fırsat olarak gördüklerini dile getiren Efe Tanay, “Bestjobinturkey sosyal medya hesaplarımızdan bölgenin güzelliklerini takipçilerimiz ile paylaşacağız. Ayrıca, Dalyan’ın ne kadar eğlence, aktivite dolu olduğunu göstereceğiz. El değmemiş, dünya çapında ödül almış plajlarını, Caretta Carettalarını, kaya mezarlarını ve birçok farklı yönünü paylaşacağız.” diye konuştu.

Farklı coğrafyalarda, farklı aktivitelere katıldığını anlatan Tanay; “Bu proje beni çok heyecanlandırdı. İzlediklerinde çok büyük sürprizlerle karşılaşacakları aktiviteler yapacağız. Şimdi içerisinde bulunan o ‘şanslı kişi’ olarak bu projenin neden Türkiye’nin en iyi işi olarak adlandırıldığını gayet iyi anlayabiliyorum.” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >