31 Aralık: 10 başlıkta Türkiye ve dünya gündemi

31 Aralık: 10 başlıkta Türkiye ve dünya gündemi
31 Aralık: 10 başlıkta Türkiye ve dünya gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya kritik ziyarette bulunacak... 31 Aralık'ta Türkiye ve dünyada neler yaşandığını merak ediyor musunuz? 10 başlıkta günü özetlediğimiz haberi inceleyin.

Bugün Türkiye ve dünya gündeminin dikkat çeken 10 başlığının listelendiği haberimizde,Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya kritik ziyarette bulunacaktan

trafik sigortasına zamma kadar birçok dikkat çeken detay yer alıyor.İşte GZT editörlerinin seçtiği günün öne çıkan 10 haberi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete can borcumuz var
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'de partisinin il kongresinde konuştu. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapana Erdoğan "Hasımlar bizi hazmedemiyor, onun için tek silahları var iftira" dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz tavrını eleştiren Erdoğan "Bugün artık millete can borcumuz var. Bunun içim var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Erdoğan konuşmasında Payitaht Abdülhamid Han dizisini örnek verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete can borcumuz var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'de partisinin il kongresinde konuştu. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapana Erdoğan "Hasımlar bizi hazmedemiyor, onun için tek silahları var iftira" dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz tavrını eleştiren Erdoğan "Bugün artık millete can borcumuz var. Bunun içim var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Erdoğan konuşmasında Payitaht Abdülhamid Han dizisini örnek verdi.
Binali Yıldırım: Kim itiraz ediyorsa darbecilerden farkı yoktur
Başbakan Binali Yıldırım, Burdur'da partisin 6. olağan kongresinde konuştu. KHK düzenlemesi ile 15 Temmuz'da darbecilere direnen sivillere getirilen yargı muafiyetini yöneltilen eleştirenleri hatırlatan Yıldırım, "Ağzı olan konuşuyor" dedi.
Binali Yıldırım: Kim itiraz ediyorsa darbecilerden farkı yoktur Başbakan Binali Yıldırım, Burdur'da partisin 6. olağan kongresinde konuştu. KHK düzenlemesi ile 15 Temmuz'da darbecilere direnen sivillere getirilen yargı muafiyetini yöneltilen eleştirenleri hatırlatan Yıldırım, "Ağzı olan konuşuyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya kritik ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Ocak’ta Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un davetlisi olarak Fransa’ya gidecek. Ziyarette Kudüs, Suriye, Irak ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel konular ve Türkiye-AB ilişkileri ele alınacaktır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Ocak’ta Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un davetlisi olarak Fransa’ya gidecek. Ziyarette Kudüs, Suriye, Irak ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel konular ve Türkiye-AB ilişkileri ele alınacaktır.
Bu gece İstanbul'da 37 bin polis görev yapacak
2018 yılına saatler kala İstanbul'da güvenlik önlemleri arttırıldı. Bu gece 37 bin polisin görev yapacağı belirtildi.
Bu gece İstanbul'da 37 bin polis görev yapacak 2018 yılına saatler kala İstanbul'da güvenlik önlemleri arttırıldı. Bu gece 37 bin polisin görev yapacağı belirtildi.
Giresunlu Trump hayatını kaybetti
Giresun’un Görele İlçesine bağlı Köprübaşı beldesinde 2004-2014 yılları arasında AK Parti’den iki dönem belediye başkanlığı yapan Abdullah Topçu (71), kanserden tedavi gördüğü Trabozn'daki Medical Park Karadeniz Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Giresunlu Trump hayatını kaybetti Giresun’un Görele İlçesine bağlı Köprübaşı beldesinde 2004-2014 yılları arasında AK Parti’den iki dönem belediye başkanlığı yapan Abdullah Topçu (71), kanserden tedavi gördüğü Trabozn'daki Medical Park Karadeniz Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Trafik sigortasına zam
Zorunlu trafik sigortasında her bir araç grubu ve basamak bazında hesaplanan azami primlere yeni yılda yüzde 5 artış uygulanacak. Zorunlu trafik sigortası nedir, zorunlu trafik sigortası olmamasının cezası nedir?
Trafik sigortasına zam Zorunlu trafik sigortasında her bir araç grubu ve basamak bazında hesaplanan azami primlere yeni yılda yüzde 5 artış uygulanacak. Zorunlu trafik sigortası nedir, zorunlu trafik sigortası olmamasının cezası nedir?
Potada yılın son derbisi Fenerbahçe Doğuş’un
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde Fenerbahçe Doğuş’u ağırladı. 2017 yılının son derbisini sarı-lacivertli 76-71’lik skorla kazandı.
Potada yılın son derbisi Fenerbahçe Doğuş’un Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde Fenerbahçe Doğuş’u ağırladı. 2017 yılının son derbisini sarı-lacivertli 76-71’lik skorla kazandı.
Domagoj Vida’nın İstanbul’a geleceği tarih netleşti
Beşiktaşlı taraftarların uzun zamandır beklediği Domagoj Vida’nın İstanbul’a geleceği tarih belli oldu. Takvim’de yer alan haberde Hırvat futbolcunun salı günü İstanbul’da olacağı belirtildi.
Domagoj Vida’nın İstanbul’a geleceği tarih netleşti Beşiktaşlı taraftarların uzun zamandır beklediği Domagoj Vida’nın İstanbul’a geleceği tarih belli oldu. Takvim’de yer alan haberde Hırvat futbolcunun salı günü İstanbul’da olacağı belirtildi.
Galatasaray, Asamoah transferinde Atalanta'ya takıldı
Teknik direktör Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın sol bek transferinde bir numaralı hedefi olan Kwadwo Asamoah’ın transferine Atalanta dolaylı yoldan taş koydu.
Galatasaray, Asamoah transferinde Atalanta'ya takıldı Teknik direktör Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın sol bek transferinde bir numaralı hedefi olan Kwadwo Asamoah’ın transferine Atalanta dolaylı yoldan taş koydu.
Apple pil değiştirme fiyatları yarıya indi
"Eski model" cihazları bilerek yavaşlattıklarını itiraf edip özür diledikten sonra büyük tepkiyle karşılaşan Apple, kullanıcılarına kendilerini affettirmek için çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Apple, yeni özür hamlesiyle pil değiştirme fiyatlarını yarı yarıya indirdi.
Apple pil değiştirme fiyatları yarıya indi "Eski model" cihazları bilerek yavaşlattıklarını itiraf edip özür diledikten sonra büyük tepkiyle karşılaşan Apple, kullanıcılarına kendilerini affettirmek için çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Apple, yeni özür hamlesiyle pil değiştirme fiyatlarını yarı yarıya indirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >