4 buçuk aylık bebeğin en büyük şansı o anda Doktor Uyar'ın orada olmasıydı

Dr. Emel Uyar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından tebrik edildi.
Dr. Emel Uyar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından tebrik edildi.

İstanbul E-5 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4,5 aylık bebeğe müdahale ederek hayatını kurtaran Dr. Emel Uyar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından tebrik edildi.

İstanbul'da meydana gelen bir trafik kazasında yaralanan 4,5 aylık bebeğe ilk müdahalesini yaparak kurtulmasına vesile olan Uzman Dr. Emel Uyar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından tebrik edildi.

İlk müdahale Uyar'dan

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Yan Dal Asistanı Çocuk Hastalıkları Yoğun Bakım Doktoru Uzman Dr. Emel Uyar, 23 Temmuz 2018 tarihinde E5 karayolu Kartal istikametinde meydana gelen bir trafik kazasında yaralanan 4,5 aylık bir bebeğe müdahale ederek bebeğin kurtulmasını sağladı.

Talihsiz bebeğe ambulansta eşlik etti

Uzman Dr. Uyar, bebeğe ambulansta eşlik ederek hastaneye götürülmesini de sağladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli, örnek bir davranış sergileyerek bebeğin kurtulmasına vesile olan Dr. Uyar’ı tebrik ederek, teşekkürlerini iletti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >