43 yıllık efsaneden sürpriz haber! Seçmeler başladı

Hababam
Hababam

43 yıllık efsane 'Hababam Sınıfı' yeniden çekilmeye hazırlanıyor. Efsane film için oyuncu seçmeler şimdiden başladı.

'Aynı' adlı eserden sinemaya uyarlanan ve 1975 yılında beyaz perdeye yansıyan 'Hababam Sınıfı' yeniden çekilecek. Çekimleri 6 hafta sürecek film için, oyuncu seçmeleri başladı.

Yeniden ekranlarda! 
Rıfat Ilgaz'ın ''Aynı'' adlı eserinden sinemaya uyarlanan ve 1975 yılında Ertem Eğilmez'in yönetmenliğinde beyaz perdeye yansıyan "Hababam Sınıfı", yeniden çekilecek. Çekimlerinin altı haftada tamamlanması ve 2019'da vizyona girmesi planlanan filmin oyuncu kadrosu da ilanla bulunacak. Senaryosu Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey tarafından kaleme alınan yeni "Hababam"ın yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturacak. Hann Media'nın yapımcılığında ön hazırlık süreci tamamlanan "Hababam Sınıfı" için yüksek bir bütçe ayrılması da planlanıyor.
Yeniden ekranlarda! Rıfat Ilgaz'ın ''Aynı'' adlı eserinden sinemaya uyarlanan ve 1975 yılında Ertem Eğilmez'in yönetmenliğinde beyaz perdeye yansıyan "Hababam Sınıfı", yeniden çekilecek. Çekimlerinin altı haftada tamamlanması ve 2019'da vizyona girmesi planlanan filmin oyuncu kadrosu da ilanla bulunacak. Senaryosu Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey tarafından kaleme alınan yeni "Hababam"ın yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturacak. Hann Media'nın yapımcılığında ön hazırlık süreci tamamlanan "Hababam Sınıfı" için yüksek bir bütçe ayrılması da planlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >