ABD'deki bir lunaparktan salgına çözüm: 8 saate kadar kiralanabilecek

Arşiv
Arşiv

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir lunapark, COVID-19 nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntıları biraz olsun atlatmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Lunapark yönetimi, eğlence merkezini 6 kişiye kadar olan gruplara kiralama kararı aldı. Ancak sadece 6 kişilik bir ailenin veya arkadaş grubunun iki saatlik lunapark macerası 5 bin dolara denk geliyor.

ABD'nin güneydoğusundaki Kentucky eyaletinde bir lunapark, koronavirüs yüzünden yaşadığı ekonomik sıkıntılarla baş etmek için ilgi çekici bir kampanya başlattı.

Müşteri çekmenin yeni yolu: Lunapark kiralama

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, sezon kapanmadan müşteri çekmenin yolunu arayan Beech Bend Amusement Park yöneticileri, işletmenin tamamını kiralamaya başladı.

6 kişi için 8 saatlik eğlence

İsteyenler artık ailece ya da arkadaşlarıyla lunaparkta diledikleri gibi eğlenebilecek. Fox News, lunaparkın 6 kişiye kadar 8 saat boyunca kiralanabileceğini ve önceden haber verilirse kişi sayısının da artabileceğini bildirdi.

İki saati 5 bin dolar

Ancak fiyatlar tabii ki normalde yetişkinler için 38 dolar olan giriş fiyatından yüksek. 6 kişilik bir aileden iki saatlik lunapark kirası için 5 bin dolar isteniyor.

Bu uygulama, parkın 19 Eylül'deki kapanışına kadar sürecek.

  • ABD'de son durum nedir?
  • Johns Hopkins Üniversitesi'nin derlediği verilere göre, ABD'de 6 milyon 600 bini aşkın vaka tespit edilirken COVID-19 ülkedeki 200 bine yakın ölümün sebebi olarak kaydedildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >