Acıbadem hedefi tam 12’den vurdu

Özel Acıbadem Okulu öğrencileri.
Özel Acıbadem Okulu öğrencileri.

Ankara’da düzenlenen AS-ES Türkiye Minikler Okçuluk müsabakalarına Özel Acıbadem Okulu damga vurdu.

Ata sporlarımızdan biri olan okçuluk büyümekte olan genç nesille yeniden canlanıyor. Dikkat ve konsantrasyon süresini uzatan okçuluk, çocukların öğrenim hızını ve kalitesini arttırmakla kalmayıp omurga yapısını da kuvvetlendiriyor. Hem önemli hem faydalı olan bu spor geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikle yeniden hatırlandı.
İki yılda 7 kupa kazandılar

                                    Ankara'da düzenlenen AS-ES Türkiye Minikler Okçuluk Müsabakalarında 9-12 yaş grubu öğrencileri kıyasıya yarıştı. Türkiye'nin her yerinden katılıma açık olan yarışmada, Özel Acıbadem Okulu elde ettiği başarı ile dikkatleri üzerine topladı. 2 yılda 7 kupa ve 3 İstanbul biriciliği kazanan Özel Acıbadem Okulu'nun Genel Müdürü İdris Topçuoğlu, öğrencilerin fiziksel becerilerinin ve dikkat sürelerinin gelişmesine yönelik olarak, bu sporun okul içinde bulunan 3 spor salonunda yapılan sıkı antrenmanlarla desteklendiğini ve özenle teşvik edildiğini belirtti.
İki yılda 7 kupa kazandılar Ankara'da düzenlenen AS-ES Türkiye Minikler Okçuluk Müsabakalarında 9-12 yaş grubu öğrencileri kıyasıya yarıştı. Türkiye'nin her yerinden katılıma açık olan yarışmada, Özel Acıbadem Okulu elde ettiği başarı ile dikkatleri üzerine topladı. 2 yılda 7 kupa ve 3 İstanbul biriciliği kazanan Özel Acıbadem Okulu'nun Genel Müdürü İdris Topçuoğlu, öğrencilerin fiziksel becerilerinin ve dikkat sürelerinin gelişmesine yönelik olarak, bu sporun okul içinde bulunan 3 spor salonunda yapılan sıkı antrenmanlarla desteklendiğini ve özenle teşvik edildiğini belirtti.
Şampiyon Acıbadem

                                    Soluk soluğa geçen yarışmada Furkan Gervan, Ahmet Yusuf Sayan, Muhsin Efe Iştın Özel Acıbadem Okulu'nu takım bazında Türkiye 1.liğine taşırken; Minik Kızlarda ise Zeynep Kulak, Ayşegül Beyaz, Ecrin Öncü takım bazında Türkiye 2.si oldu.

 Aynı zamanda yine Özel Acıbadem Okulu'nda Küçük Kız Takımından; Behiye Melek Özavar takım bazında Türkiye 1.si olurken; Minik Bayan Takımından Ecrin Öncü bireysel olarak Türkiye 2.si olarak turnuvayı tamamladı.
Şampiyon Acıbadem Soluk soluğa geçen yarışmada Furkan Gervan, Ahmet Yusuf Sayan, Muhsin Efe Iştın Özel Acıbadem Okulu'nu takım bazında Türkiye 1.liğine taşırken; Minik Kızlarda ise Zeynep Kulak, Ayşegül Beyaz, Ecrin Öncü takım bazında Türkiye 2.si oldu. Aynı zamanda yine Özel Acıbadem Okulu'nda Küçük Kız Takımından; Behiye Melek Özavar takım bazında Türkiye 1.si olurken; Minik Bayan Takımından Ecrin Öncü bireysel olarak Türkiye 2.si olarak turnuvayı tamamladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >